Vi søger spirituelle venner..

Vi søger spirituelle venner…

Info møde søndag den 26 maj kl. 14 – 15. Egedal 15, 2690 Karlslunde. og online info møde den 4 juni. Se længere nede i artiklen.

Har du lyst til at være med og byde ind i et spirituelt og holistisk fællesskab og udvikle venskaber på sigt, som vi fælles skaber med base i 2690 Karlslunde?

Vi vil forventeligt være 6 – 8 mennesker, der mødes regelmæssigt ca. 1 gang om måneden fysisk (fredage / weekend) og 1 gang online om måneden.

Vi tager afsæt i vores erfaringer og byder ind med hver vores afsæt.

Vi har et menneskesyn, der er spirituelt og holistisk. Vi har fælles interesse i at videreudvikle os, som mennesker og opbygge venskaber.

Vi vil tage udgangspunkt i din personlige udvikling – intuition, clairvoyance, kontakt til afdøde og trance er naturlige værktøjer i denne proces.

Andre naturlige elementer vil være:

Meditation, healing, åndsvidenskab, reinkarnation, karmatankerne, regression, anvendelsen af åndedrættet, hvordan kan jeg få tingene til at fungere bedre for mig i hverdagen, hvordan kan jeg komme stress til livs, hvordan når jeg mine mål – temaer vi finder spændende at arbejde med eller få belyst vil være naturlige elementer i gruppens arbejde.

Der kan eksempelvis være udflugter, ekskursion af forskellige slags og meget mere. Alt efter hvad gruppen finder interesse for.

Om dig:

Du har et åbent sind, en spirituel og holistisk tilgang til livet og har lyst til at videre udvikle dig selv, som menneske.

Du er 50 + og begge køn ønskes repræsenteret…

Gruppeprofil:

Tillid og trivsel, åbenhed, tryghed, gensidig respekt, commitment til gruppen, forventninger, venskaber og vi har naturligvis tavshedspligt med oplevelserne i gruppen m.m.

Om gruppens fremtid vil føre til et veltilrettet studieforløb / uddannelse eller studiegruppe, ser lidt uklart ud og det må tiden vise …

Vores underviser/mentor vil være www.erlinngchriistensen.dk til at starte med.

Vi håber disse linjer har fanget din interesse, hvorfor vi gerne vil invitere dig til et uforpligtende zoommøde      

   den 4 juni kl. 19.00 .                  

Søndag den 26 maj kl. 14 – 15. Egedal 15 , 2690 Karlslunde. Tirsdag, den 4. juni kl. 19.00

Du får linket ved at sende en mail til [email protected]  med teksten:

”Infomøde om opstart af spirituel og holistisk gruppe for erfarne mennesker”

Herefter du vil få tilsendt et zoom link.

Pris: 1600 kr. pr måned.  Prisen dækker 10 timer fordelt på 7 – 8 timer fremmøde og 2 – 3 timer online. Hertil kommer personligt udarbejdede selvhypnose/hypnose og personlig spirituel faglig udvikling m.m.

Om det vil blive en hverdag (fredag) / weekend dag vi mødes – det finder vi i fællesskab ud af i gruppen.

For info og dialog er du velkommende til at kontakte os.

Helle Skov [email protected]

Erlinng Chriistensen [email protected]

www.erlinngchriistenen.dk