Spirituel udvikling

Spirituel udvikling


Mange tak for en god brevkasse😊. Jeg har fulgt dig og deltaget i mange af dine nye tiltag og arrangementer, uddannelse, du har haft. Mødt dig på messerne i og Daniels Kirken i Kbh.
Mit spørgsmål er, hvordan jeg kommer videre og udvikler min spiritualitet? Jeg har igennem en lang årrække måttet koncentrere mig om personlige relationer.
Med venlig hilsen
Birgitta, en gammel bekendt😊.
______________________________
Hej Birgitta.
Mange tak for din mail og din hilsen. Det fulde navn er redaktøren kendt Jeg husker dig fint fra Daniels Kirken, til trods for at det er ca. 15 år siden. Det var tider i kirken. De mange fine kontakter og oplevelser til og om den åndelige verden😊.
Kære Birgitta. Tiden er til at tage det gamle og fine spor op igen, hvor du fortsætter din spirituelle udvikling med clairvoyance, medialitet og healing. Men dog vigtigst af alt kommer ind og får yderligere fat i din hjerteenergi. DU har været for andre i det meste at dit liv – hvilket er fint. Dog er spørgsmålet nu – hvad vil du? Den åndelige verden giver klar besked – vi venter på at kunne få lov at samarbejde med dig som medium. Vi har mange opgaver – vi i fællesskab kan og vil læse. Primært er dog stadigvæk, du erkender dine stærke følelsesmæssige områder og vedgår dig dette og lever i overensstemmelse med din indre stemme – intuition. Hvorved flowet for alvor vil flyde mere😊 Hvor ved du bliver meget mere bevidst om dit holistiske menneskesyn. Søg hjælp hos en mentor, der kan hjælpe dig på vej og sætte dig i kontakt med de rette personer for dig. God vind i de nye farvande.
Med venlig hilsen
Erlinng