klarsyn spiritismen, meditation, clairvoyance, kontakt til afdøde, platform, healing,

Vi besøger det spirititiske London 18 – 23 april 2024.

Vi besøger det spirititiske London – en inspirationstur.

Dag 1 i det spirititiske London. 19 april 2024

Vi (Heidi og Erlinng) har i dag besøgt et utroligt spændende sted på vores dag i det Spirititiske London

https://www.collegeofpsychicstudies.co.uk

Som har eksisteret siden 1884. Sir Arthur Conan Doyle er en fremtrædende person i den moderne Spiritisme.

Ideen her er at genoptage en kontakt, der blev grundlagt en tid før coronaen havde sit indtog. I dec. 2020 var jeg i England og talte med lederen af organisationen om en trance workshop. Dog satte coronaen en stopper for det i begyndelsen af 2021. I dag talte Heidi og jeg med en af lederne på stedet. Og vi fik tilsagn og om at genoptage samarbejdet til vores store glæde.

Spørg ikke til vores tur rundt the Tube undergrundsbanen. Der er grundlagt tilbage i 1860 erne. Flere gang, har vi spurgt os selv, om logikken i hvordan tog linjerne er anlagt. Enkelte flere grå hår i løbet af dagen er det blevet til.

En stor oplevelse at besøge  https://www.watkinsbooks.com/ i Cecil Court. En boghandel med alt hvad hjertet begærer indenfor alternativt og holistitiske bøger, tarotkort, sten og krystaller m.m.  Noget specielt, de har secondhand bøger blandt nye udgivelser. Nogle gange samme bog som ny og secondhand. Dog skal siges alle bøger er på engelsk.  Heidi var svær at få med igen – forståeligt. Mange spændende bøger fra et særligt univers.

Lørdag den 20 april går turen til      https://www.sagb.org.uk/         The SPIRITUALIST ASSOCIATION OF GREAT BRITAIN

DAG 2 i London 20/4.

Vi har tilbragt det meste af dagen i Spiritualist Association of Great Britain og det var en både spændende og lærerig oplevelse.

https://www.sagb.org.uk

Stedet har eksisteret i 152 år 10 juli 2024

SAGB har en fast stab som er tilknytte som Mediums, Her er mulighed for private sittings , healing, workshops,

Open cirkels og Public demonstration af en varighed på 45min.

Her kan man kan komme ind direkte fra gaden uden bookning og deltage.

Vi deltog i en open cirkel med et tilknyttet medium. Indholdet i cirklen bestod af bl.a. meditation, forskellige øvelser og budskaber fra den åndelige verden.

Public demonstration er efter samme princip, som vi ser i Danmark med fokus på kontakt til afdøde

Dagen var spændende og fuld af gode oplevelser med fin kontakt fra åndelig side.

På vores 3 dag, 21 april 2024, besøgte vi THE LONDON SPIRITUAL MISSION

https://spiritualmission.co.uk

Efter at have oplevet Oxford Street med dens mange butikker og besøgende, forsatte turen via Kensington Park. Stort rekreativt område i London, hvor vi kunne smage foråret komme. En del spiste medbragt mad .

Vi deltog i en Divine Service (en spiritistisk kirke) med Names and adresses, som de kalder det.

The London spirituel mission ligger i det mondæne Bayswater. En ældre bydel. Kirken er fra omkring år 1912. Ligger gemt som i en baggård. Udadtil syner den ikke af meget, men indvendigt opleves nærvær, autensitet, kærligheden, flow, fordybelsen, mærker os selv – det dybe åndedrag, der giver så megen fred i sindet.

Igennem de 1½ time oplevede vi salmer, bøn, dagens tekst og to dygtige og karismatiske medier. Som begge formidlede budskaber. Oftest startende med navnene på de afdøde, som ønskede at komme igennem. Vi oplevede meget tydeligt de afdødes karaktertræk (Medierne arbejdede) hovedsageligt mentalt) og vaner m.m.

Menigheden, som den kaldes, fulgte opmærksomt med når beskeder/informationerne blev videregivet. Dette med glædens og sorgens tårer. En fantastisk oplevelse. Og vi kommer tilbage hertil på et senere tidspunkt i de kommende år

Efterfølgende talte vi med en af præsidenterne for kirken. Jeg har besøgt denne flere gange igennem de senest år, hvorfor jeg har et kendskab til kirken fra tidligere. Vi fik mulighed for et samarbejde på flere måder. Enten i THE LONDON SPIRITUAL MISSION eller de kommer til Danmark og afholder workshop, private sessioner m.m.

Heidi og jeg var helt ”høje” efter aftenens oplevelse.

Vores 3 dage i det spiritistiske London har givet nye muligheder, kontakter, oplevelser, stof til fornyelse, og implementering af nye tiltræk i vores egen oplevelse.

Fra den åbne cirkel i S.A.G.B, lørdag den 20. april, deltog vi en mini seance med table turning (et psykisk fænomen). Et trebenet bord, der danser, ved hjælp af den psykiske energi fra 4 deltagerne. Bordet havde travlt. Der gik lige en rum tid før det gik op for os, hvad lige havde været vidne til .

VI tager hjem med absolut flere kontakter, oplevelser og muligheder, end vi havde turde håbe på.

En fantastisk saltvandsindsprøjtning. Nye elementer, der vil blive implementeret i vores virke, som ambassadører for den åndelig verden.

Mange tak til alle, vi har talt med og oplevet på denne inspiration og oplevelsestur

Med mange tak og hilsner fra

www.heidihernerdue.dk og www.erlinngchriistennsen.dk