Clairvoyance uddannelse – 1:1

Formålet med uddannelsen

Henvender sig til personen, der ønsker at integrere den intuitive, sensitive og clairvoyante side mere i sin hverdag.

Personligt udviklingsforløb på alle niveauer.

At forstærke sine personlige og faglige kompetencer. Dette arbejdsmæssigt og private.

Ambition og visionen om at arbejder mere i flow, nedsætte stressniveauet, frigøre ressourcer til familie og andre.

Har et holistisk menneskesyn og interesseret i åndsvidenskab.  (læren og ånden).

Udvikle din skelneevne, intuition, den centrering, dine psykiske evner i din personlige udvikling.

Få et højt fagligt indhold.

Hvert 1: 1 forløb planlægges individuelt.

Certificering af uddannelsen, hvis dette ønskes.

Du er:
Selvstændig, leder, har tillids erhverv m.m. Ønsket om at forstærke dine personlige kompetencer på alle planer. Parat til spirituelt udviklingsforløb, der vil inkludere alle sider af dit liv til et mere holistisk syn. Gennem den individuelle dialog med underviser.

Forventning til dig
Du har et åbent sind, Gå-på-mod, parat til at smøge ærmerne op, bruge daglig tid på meditation (afpasset til dig i din hverdag). Er struktureret, disciplineret og fleksible i at nå målsætningerne.
Aktiv på LinkedIn med profil og har føling med de sociale platforme, har et stabilt og funktionsdygtigt medie og internet. m.m.

Undervisning kan ligge i dag, aften og weekend timer. Typisk 2 – 4 timer af gangen.
Forsøgspersoner efter aftale.

Fagligt indhold: 
Intuitive communication (clairvoyance). Klassisk clairvoyance, online clairvoyance, skriftlig clairvoyance.

Formidling af information, etiske aspekter, fald grupper, supervision, auraens opbygning, chakraernes funktion og betydning den åndelige verdens opbygning og funktion, daglig meditation til personligt indtalte selvhypnoser, litteratur læsning / se videoer der er relevante.

Antal forsøgspersoner 50 personer.  Første 25 forsøgspersoner er basis. De sidste 25 forsøgspersoner er specialisering i dit/dine fagområder.  Eller antal forsøgspersoner efter aftale.

Antal undervisning/supervisionstimer       100 timer.

Tidsforløb: 12 – 14 mdr.  Eller efter aftale.

Sprog. Engelsk og dansk.

Undervisningsform – Ved fremmøde og online undervisning eller online undervisning.

Pris. 38.200 kr.

Forventningsaftale og interview efter aftale(online).

Læs mere om underviser på www.erlinngchriistensen.dk

Louise Klemen`s udtalelse.  Efter års lederskab i Danske Bank valgte, Louise Klemen, at forstærke sine kompetencer privat og erhvervsmæssigt med 1 : 1 clairvoyance uddannelsen hos Erlinng Chriistensen

Praktiske oplysninger

Uddannelsen er godkendt af Clairvoyantforeningen og du kan blive optaget i foreningen efter grundforløb modul 1 er bestået. For optagelse på hovedforløbet modul 2 skal du have en godkendt og anerkendt clairvoyanceuddannelse af Clairvoyantforeningen.

Holdstørrelse: 1 studerende (kun dig)

Undervisningssted: 9575 Terndrup og St. Kirkestræde 2 3 th. Kbn.

Undervisere: Skoleleder og underviser Erlinng Chriistensen. Der kan også være tilknyttet gæstelærere på forløbet.

Online undervisning: Der vil være undervisning via Zoom hver 14 dag ca. 2 timer

Pris og betalingsmuligheder for modul 1 & 2:

Kontakt for info.

Pris og betalingsmuligheder for Mediumship master overbygningen

Pris efter aftale.

1:1 Clairvoyance uddannelsen opstart

Info og tilmelding: Erlinng Chriistensen på tlf.: 23307893 eller email: [email protected]. Her kan du rekvirere et ansøgningsskema til uddannelsen. Du vil herefter blive indkaldt til et interview med personligt fremmøde

Ofte stillede spørgsmål om 1:1 Clairvoyance uddannelsen

En clairvoyance uddannelse er et 1:1 personligt udviklingsforløb, hvor du lærer en række faglige færdigheder, som du kan anvende i mange forskellige fag og uddannelser. Det kræver du har et åbent sind, samt har et menneskesyn der siger, der et liv efter døden, samt at den åndelige verden eksistere.

Clairvoyance uddannelsen er opbygget med en blanding af fysiske og online møder og afholdes i Nordjylland og København eller efter aftale.
Kan I nogen tilfælde efter aftale være on line alene

Clairvoyance uddannelsen indeholder 300 undervisningstimer. Grundforløbet (modul 1) varer typisk 12 mdr.

Herefter har du mulighed for at tage overbygningen (Modul 2), som tager 6-8 måneder. Så i alt tager denne uddannelse et sted mellem 18-20 mdr. at gennemføre.

Du har også mulighed for at tage uddannelsen som en 1:1 uddannelse, denne er normeret til 100 undervisningstimer. Her planlægges alt individuelt og uddannelsen skræddersys til dig. En 1:1 Clairvoyance uddannelse varer typisk 9 mdr. Du kan læse mere om 1:1 uddannelsen her.

Ja, alle har clairvoyante evner – spørgsmålet er hvordan de ønskes anvendt.

Svaret er, vi alle har talent for at arbejde med Clairvoyance, men om det interesser dig er en anden snak.

Det er et åbent spørgsmål, da det kommer an på hvordan du definere spirituel. Personlig udvikling. Du udvikler dig som person, både fagligt og personligt er vigtige dele.

At du er åben for den åndelige verden, begge ben på jorden, at du ikke skal forvente at forstå alt mentalt, parat til rykke ved dine holdninger og menneskesyn, tror på et liv efter døden, parat til at ændre dit liv i en positiv retning og bruge din intuition mere. Parat til at ændre liv på en positiv og konstruktiv måde

Ja, der er forskel, men de hænger sammen. Clairvoyancen bruger du i relation til andre mennesker. Intuitionen bruger du relation til dig selv, således du kommer i her og nu flow.

Det er et intens både fagligt og personligt udvikling forløb, hvor du har mulighed for at få ryddet op i mange indre blokeringer, traumer og stress m.m. som du måtte have. Du kommer yderligere i kontakt med dig selv og giver, således dine ønsker til livet bliver realiseret på din måde.

DU vil have underviser fulde opmærksomhed.

Vælg en underviser du har respekt for, som er kompetent, fleksibel og faglig dygtig. Få evt. en gratis forventnings samtale, deltag eventuelt i foredrag, workshops, trænings cirkler og tal med tidligere studerende fra uddannelsen.
© Copyright - Erlinng Chriistensen 2018-2023