Svar til den dybt overraskede

Kære Erlinng

Tak for en god brevkasse. Jeg mødte dig for en del år siden på Mystikkens Messe for flere år siden, hvor du afholdte en klarsynsdemonstration med stor succes. Jeg fik den kontakt til flere afdøde, hvor jeg fik et bevis jeg ikke helt forstod. Du sagde, at min mor havde en hemmelighed, der først nogle år senere ville blive afsløret. Eneste ledetråd var en ”søster”. Nu 9 år senere har jeg fået kontakt til en 6 år ældre søster. Min mor havde bortadapteret hende. Vi har et fantastisk forhold nu vi søskende. Tak for den besked. Et enkelt spørgsmål. Er der snart et jobskifte på vej til mig?

Med venlig hilsen

Den dybt overraskede.

_______________________________________________________________________________________________________

Kære overraskede

Tak for din fine tilbagemelding. Det fulde navn er redaktøren kendt. Dejligt at du har fundet din storesøster. Må have været lidt af en overraskelse? Vedr. jobskifte vil du opleve, at det vil blive senere på året omkring oktober /november. Du har kontakt til det nye sted. Du har haft sendt en ansøgning sidste år midt på sommeren. Desværre gav den intet. Næste stillingsopslag skal du være opmærksom på. Dog er der flere ting på din nuværende arbejdsplads, som du må gøre færdig. Held og lykke – også på dette område.

Med venlig hilsen

Erlinng