Trance gruppe, spirituel og personlig udvikling

Valg af spirituel og holistisk uddannelse.

Hej Erlinng

Tak for en god brevkasse😊. Du må få flere brevkassespørgsmål end du udgiver? Ja, jeg fuldstændig i vildrede vedr. valg af holistiske og spirituelle uddannelse? Jeg mener virkelig, jeg har gjort mit hjemmearbejde med at undersøge de forskellige muligheder for valg af uddannelse / forløb. Desværre oplever jeg igen og igen – de fleste, som udbyder uddannelser/forløb, kun ønsker at kapre kunder og ikke tager hensyn til mig, som ansøger? Hvad der kunne være godt for mig? Jeg synes det er ganske frustrende og grænse overskridende, når jeg blot får at vide, holdet starter på dato og sæt beløb krone ind på min konto☹!

På forhånd mange tak😊

Michelle. Kbh.

______

Hej Michelle

Mange tak for dit brevkassespørgsmål og dine ord😊. Ja, du har ret, jeg får en del brevkassespørgsmål, men jeg vælger de relevante ud. Nogen svarer jeg direkte. Og så er der en mindre gruppe spørgsmål, der ikke passer ind i min brevkasse.

Nu til den vigtige del – dit spørgsmål. DU har ret – det er efterhånden noget af en jungle af navigere i.

Der er flere ting, du kan være opmærksom på. Find ud af retningen af uddannelse eller forløb. Søg evt. rådgivning her hos uvildige rådgivere. Det vil sige de ikke selv udbyder uddannelser eller er sæt knyttet til en udbyder af uddannelserne. Få gerne 2 uvildige vejledninger – det vil sige fra 2 forskellige formidler fra åndelig side.

Brug gerne forskellige workshops til at finde din retning – giv dig tid til dette.

Daninfo messerne har mange udstillere, der ville kunne give svar. www.daninfo.dk 

Find de udbydere frem du synes, der kunne være relevante. Tag direkte kontakt. Mail / telefonisk / online og bed om at få uddybet deres holistiske uddannelse via en samtale. Afvises du her er det ikke et relevant sted for dig.

Får du en dialog. Spørg ind det faglige niveau. Timetal. Holdstørrelse. Forventninger begge veje. Pris. Kan der afdrages/ fulde beløb betales med det samme/ hvad sker der ved afbrydelse af uddannelse/forløb etc.

Hvordan er kemien mellem dig og underviser(e)?

Er der særlige ting du bør være opmærksom på?

Bed om at kunne tale med tidligere studerende/elever på uddannelsen/forløbet om muligt?

Drøft gerne tingene med relevante personer, du har tillid til. Brug din mave fornemmelse😊.

Ikke nogen nem opgave, men en spændende personlig rejse du begiver dig ud på. Du vil til efteråret vide, hvad du søger og hvem du søger, i år 2024. God tur og vind😊

Jeg oplevede på sidste messe. Krop – sind – ånd messen i Brøndby, et nyt begreb/udtryk om dele af publikum – spirituelle shopper. Hvilket vil sige, prøver mange ting – uden at gå i dybden og søger kun de svar, som de ønsker at høre. Desværre sandt for en del af publikum.

Mvh

Erlinng