Erlinng Chriistensen - brevkassesvar

Svar til ‘Silke’ fra København

Hej Erlinng

Mange tak for en god brevkasse. Jeg er over den sidste tid blevet mere og mere forvirret. Jeg har mistet mit ellers ganske solide overblik. Jeg bliver mere distræt og fjern. Er der nogen som har kastet en forbandelse på mig?

Mange hilsener

Silke. Kbh.


Hej Silke.

Tak for dine ord. Det fulde navn er redaktøren kendt. Nej, der er på ingen måde tale om en  ”forbandelse” ?. Du kan på ingen måde få en ”forbandelse” på dig. Dertil har du en alt for stærk jordforbindelse. Og i øvrigt kan man kun ”påtage sig en forbandelse”, såfremt men tror på dette. Bliver et menneske hjernevasket er det jo en helt anden situation. Næ, kære Silke, du er blevet forelsket – selv om sidste gang er lang tid siden – derfor bliver du ligeledes meget teenage-agtig. Ganske god person du har fat i. God fornøjelse ?

Med venlig hilsen

Erlinng