Erlinng Chriistensen - brevkassesvar blåt

Svar til Michelle fra Århus

Hej Erlinng,

Mange tak for en god brevkasse. Jeg læser den ofte. Jeg er netop kommet hjem fra ferie i syden. Da jeg læser mine mange mails igennem har en gammel flamme skrevet. Han skriver han aldrig er har kunnet få mig ud af hovedet. Det er nu snart 10 år siden vi sidst så noget til hinanden. Jeg har været single i nogle måneder, men jeg nyder min fred med mig selv. Hvad vil være godt at gøre, da mine erfaringer med ham ikke altid var gode?

På forhånd mange tak

Michelle. Århus.


Hej Michelle,

Tak for din mail og dine ord. Det fulde navn er redaktøren kendt. En meget god ting vil være at tage det meget roligt og ingen impulsive handlinger med mail, SMS, Messenger el.lign. Hvilket nu godt kunne ligne dig Såfremt du har været i hans bevidsthed, som han giver udtryk for burde han have tilkendegivet dette for længst. Find ud af om han ikke lige er gået ud af et forhold. Som du nok erindrer havde han meget svært ved at være alene og var i perioder ganske meget jaloux. Men husk at du bevæger dig i retning af nye vinde i kærlighedens tegn. Overvej nøje om det kan svare sig at gå tilbage til en fuser.

Med venlig hilsen

Erlinng