Erlinng Chriistensen - brevkassesvar blåt

Svar til Julia fra Århus

Hej Erlinng                                                                                                                         30 aug.

Tak for en spændende og inspirerende brevkasse. Jeg havde for en del år siden en række dybt traumatiske oplevelser. Disse fik jeg sat på plads igennem terapi og der har været ro på igennem flere år. Men de samme temaer begynder nu igen at plage min nattesøvn og nedsætter min livskvalitet meget igen. Har terapien ikke været i orden? Hvad kan jeg gøre for at få mit liv tilbage igen?

På forhånd tak.

Julia. Århus


Hej Julia

Tak for din mail og dine ord. Det fulde navn er redaktøren kendt. DU er i begyndelsen af 40 ´erne. De traumatiske oplevelser du refererer til handler om et tidligere kæresteforhold for ca. 7 – 8 år siden. Jo, terapien har haft sin effekt og virket ganske fortrinligt. Problemet lægger mere i at du har mødt en ny kæreste. Der desværre har mange af de samme egenskaber som din tidligere kæreste havde. Dog skal siges dette er på et langt dybere ubevidst plan. Sørg for ikke at fald for samme kæreste profil, der har en tendens til en meget stærk dominans. Overvej evt. en clairvoyance til få belyst hvilke kvaliteter og karaktertræk hos en kommende kæreste kunne være at foretrække. Slipper du personen du ser vil du ganske langsomt komme på fode igen og genfinde glæden og kærligheden, som du jo søger. Held og lykke Julia.

Med venlig hilsen

Erlinng