Erlinng Chriistensen - brevkassesvar

Svar til Josefine, der er ved at blive “vanvittig”

Hej Erlinng

Tak for en god brevkasse. Jeg har nogle underlige oplevelser i mit hjem, hvor jeg har en oplevelse af ikke at være alene! Det virker som om jeg bliver ”kigget på”, fryser selvom der er 26 grader og kan lugte pibetobak selvom ingen ryger.  I perioder har jeg massiv hovedpine som gør at min koncentration forsvinder… Jeg er simpelthen ved at blive vanvittig, hvad jeg skal med ???

Kan du give en forklaring?

På forhånd tak for din hjælp.

Josefine. Århus.

___________________________________________________________________________

Hej Josefine

Tak for din mail. Det fulde navn er redaktøren kendt. Du har ”besøg” fra åndelig side. Når du oplever at blive generet i den grad, som du beskriver, er det på ingen måde i orden med hovedpine, koncentration problemer, søvnproblemer m.v. Du må være opmærksom på din sensitivitet og dermed stærke psykisk/clairvoyante evner, som du er i besiddelse af. Du bør lære at håndtere disse. Læs mere om husrensning her.

Du får stille og roligt hold på din situation, Josefine.

Med venlig hilsen

Erlinng