Livets lys

Brevkassesvar: Modstand på alle planer

Hej Erlinng

Mange tak for en spændende og inspirerende brevkasse. For en del år siden havde jeg en session hos dig, hvor du beskrev at jeg i løbet af få år ville opleve ”modstand”. Dette stort set på alle planer. Jeg tænkte mit da, du beskrev dette. Men jeg må sande du havde ret…. i øjeblikket oplever jeg modstand. Stort set på alle niveauer – hvad sker der med mig ???

På forhånd tak.

Den forventningsfulde.

_________________________________________________________________________________________________________

Til den forventningsfulde

Tak for din mail og tilbagemelding. Det fulde navn er redaktøren kendt. Vi har alle perioder i vores liv, der er særligt udfordrende for os. Du står pt. i en karmaknude og i en syvårsrunde, hvilket gør, at du på det fysiske plan oplever at alt er op ad bakke. Vend den rundt og oplev hvordan du udvikler og optimerer dig selv meget mere på de emotionelle og de eksistentielle områder, hvilket ligeledes gør, at du langsomt vil ændre dit menneskesyn til et forstærket holistisk menneskesyn. Modstanden du oplever kan udtrykkes på den måde, at du langsomt gør dig selv til et mere ”helt menneske”. Dernæst kom nu i gang med at udvikle dine spirituelle evner meget mere målrettet end de små kurser du går og snuser til ?

Med venlig hilsen

Erlinng