Svar til den triste

Hej Erlinng.

Tak for en god brevkasse. Jeg skriver, fordi jeg kæmper med nogle tanker omkring min ekskæreste. Han tog på date med en anden meget kort tid efter at vi slog op. Hvilket gjorde mig vred og ked af det. Jeg synes ikke jeg har fået en ordentlig forklaring på, hvordan han kunne blive forelsket i en ny lige med det samme når han samtidigt påstår at han elskede mig. Jeg har meget svært ved at komme videre. Håber du kan give mig nye øjne på situationen.

Kærlig hilsen den triste kvinde.

___________________________________________________________________

Kære triste kvinde.

Tak for dine ord og mail. Kender du det gamle ordsprog: ”Kast ikke perler for svin”. Hvilket i praksis betyder at din ekskæreste ikke har været reel i sin udtalelse, når han sagde at han elskede dig. Desværre. Men nok vigtigere er at du lærer af den tidligere relation. Han har på en række områder ikke været ærlig overfor dig. Hvilket er en meget vigtig værdi for dig. Lad ham gå – han er ikke at samle på, samt du må stile lidt højere i de værdier du ønsker at have i din kærlighedsmæssige relation. Der vil nu være en periode, hvor du slikker dine sår. Men du vil stille og roligt være klar til et reelt forhold i løbet af 1½ – 2 år. Ordet reel betyder seriøst forhold. Giv kærligheden til dig selv mere plads. Held og lykke.

Med venlig hilsen

Erlinng