Erlinng Chriistensen - brevkassesvar blåt

Kære Erlinng

Tak for en god brevkasse. Der er nogle ting jeg ikke helt forstår. Nogle mennesker udgiver sig for at kunne hjælpe andre mennesker. Jeg har desværre været i hænderne på sådanne to mennesker. Hvad kan jeg gøre ved det? Den ene var clairvoyant? Den anden var en psykoterapeut, der var mest interesseret i at høre om mit sexliv, selvom det var hjælp til angst jeg havde brug for? Nogen ideer til at finde de rigtige for mig?

Med venlig hilsen

Den skrupforvirrede


Kære skrupforvirrede

Lidt underligt at indlede et brevkassesvar på denne måde ? Tak for dine ord og det fulde navn er redaktøren kendt. Valg af hvem, du end måtte vælge bygger på tillid, ofte en anbefaling af du kender eller har tillid til. Og naturligvis på de nødvendige faglige kompetencer og etik regelsæt, der er i orden. Undgå at vælge annoncer uden du ved, hvem personen er. Vær meget opmærksom på Facebook i denne sammenhæng. Undersøg den clairvoyant / behandler du måtte være interesseret i. Er der en hjemmeside eller tilsvarende. Er der et se eller cvr nummer. Er pågældende medlem at anerkendte brancheforeninger eller grupper. Husk i hver en sammenhæng at stille reelle spørgsmål til hvad, der skrives eller gives udtryk for. Husk ligeliges videoer og klip i tv/YouTube m.v. kan være klippet på en sådan måde at fremstillingen for herliges. Det er ikke let at være borger i DK, når vi skal foretage valg, da der er mange tilbud. Men der findes jo altid en løsning.

Med venlig hilsen

Erlinng

2 replies
 1. Camilla says:

  Kære erlinng

  Jeg håber du kan guide mig. Jeg har overvejet at kontakte dig med henblik på at få afdøde kontakt. Men jeg er i tivivl om det er det rigtige at gøre.
  Jeg ar mistet et nært familiemedlem pludselig, vi var på god fod, trods årelange uoverenstemmelser. Vedkommende forsvinder helt og pludselig – jeg har altid troet jeg ville kunne mærke det og vide det var nu. Men jeg mærkede intet da det skete.
  Jeg har ikke eneste gang følt vedkommende omkring mig. Fyldte disse uoverenstemmelser mere end jeg troede og ønsker afdøde ikke at jeg skal opsøge kontakt. Håber at få dit råd. På forhånd tak.

  • Erlinng Chriistensen says:

   Hej Camilla

   Tak for din kommentar/spørgsmål. At du ikke nødvendigvis kan mærke en persons bortgang er ikke ensbetydende med at vedkommende ikke ønsker kontakt. At du ikke oplever personens “nærvær” efter døden kan du hellere ikke tage som udtryk for manglende kontakt. Det er vigtigt, at du ikke bebrejder dig selv. Hertil kommer naturligvis hvor længe vedkommende har været i den åndelige verden. Det er muligt at du i sorgen ikke kan registrere en kontakt fra den afdøde. Husk at andre afdøde kan viderebringe information fra den afdøde. Naturligvis bør du være klar til en kontakt/session, så du kan give mig et kald og lade os tale sammen.

   Mvh Erlinng

Kommentarer er lukkede.