Erlinng Chriistensen - brevkassesvar blåt

Svar til den overraskede

Hej Erlinng

Tak for en god brevkasse. Vi mødtes for 16 år siden, da du boede i Randersgade på Østerbro. Jeg fik da en clairvoyance, hvor jeg tænkte mit ? Men du sagde blandt andet at jeg skulle igennem to forhold af nogle års varighed, før jeg ville finde den rigtige for mig. Jeg blev gift og har to vidunderlige børn (hvilket ligeledes blev sagt). Du sagde min karriere ville tage et dramatisk skift i 2009, hvor jeg ville få en ledende stilling indenfor mediebranchen, hvilket ligeledes er tilfældet. Mit nuværende spørgsmål lyder. Er der basis for at vi (min ægtefælde og børn) flytter til udlandet?

Den overraskede

____________________________________________________________________________________________________

Kære overraskede

Mange tak for din tillid og tilbagemelding efter alle de år. Det fulde navn er redaktøren kendt. Ja, tiden er moden og klar til at flytte til en ny verdensdel. I vil begge kunne få job indenfor jeres respektive arbejdsområder. Men vær meget opmærksom på kulturen, menneskesynet, synet på kønnene imellem, samt at skolesystemet passer til jeres børn. Her vil New Zealand og Australien være gode bud. I har begge venner i områderne – tal med disse om jeres betænkeligheder og usikkerhed. År 2020 – 2021 vil være en periode, hvor tingene vil flaske sig for jer. Det vil blive en suveræn oplevelse for jer. Om I flytter tilbage til Dannevang er for tidligt at sige noget om – i hvert fald ikke de første 10 år. Held og lykke?

Med venlig hilsen

Erlinng