Erlinng Chriistensen - brevkassesvar

Hej Erlinng

Mange tak for en god brevkasse. Mit spørgsmål er måske svært at svare på. December måned, har for mig på flere måder og år været en ”tung” måned. Mange personlige tragedier og frustrationer. Mit humør er på nulpunktet og energiniveauet ligeledes. Hvordan kommer jeg videre?

Med venlig hilsen

Den opgivende


Kære opgivende

Det fulde navn er redaktøren kendt og tak for din mail. Ja, december måned har over de sidste år givet dig nogle hårde slag. Du har mistet flere nære familiemedlemmer i måneden. For 4 – 5 år tilbage et brud i et parforhold i måneden. Samt at julen ikke siger dig så meget på det eksistentielle plan. Hvad der er sket står ikke til at ændre. Men betydningen at disse oplevelser kan du ændre ganske meget på. De afdøde vil stå dig nært uanset om det er jul eller ej. Udgangspunktet bør være, at du på din egen måde redefinere betydningen af december måned – det at holde jul på en anden måde. F.eks. højskole med ligestillede? Holde ferie på en anden måde? Vigtigst er at få dine traumatiske oplevelser bearbejdet ved en autoriseret terapeut. Søg evt. yderligere vejledning hos en dygtig clairvoyant. Held og lykke i de kommende år ?

Med venlig hilsen

Erlinng

2 replies
 1. Pia Wiggers says:

  Hej ? min søn blev myrdet i weekenden og jeg vil så meget gerne i kontakt med ham ? håber virkeligt at du p å en eller anden måde kan hjælpe mig med at komme i kontakt med ham. Hele min verden er total i kaos, da jeg ikke kan få oplysninger om hvordan og hvorfor nogen kunne finde på at fratage ham livet. Og savnet er enormt hacn var bare det sødeste og kærligste menneske ? vil rigtig gerne have en session hos dig hurtigst muligt, da politiet ikke kan frigøre ham så han kan blive bisat, og ved godt at hans sjæl er et andet sted, men vil rigtig gerne hjælpe ham over hvis han ikke er kommet det endnu. Med stor smerte hans mor ??

  • Erlinng Chriistensen says:

   Hej Pia.
   En meget svær situation, du beskriver. Der er flere aspekter i denne meget emotionelle sag. Men du er velkommen til at kontakte mig på 23307893 for at tale videre.

Kommentarer er lukkede.