Erlinng Chriistensen - brevkassesvar

Svar til den forventningsfulde

Kære Erlinng

Mange tak for en god brevkasse. Mit spørgsmål er nok af lidt mere spirituel art. Sammen med en veninde deltog jeg i dit lærerige og spændende foredrag: ”Den bedste healer, er dig selv” i Års for nogle dage siden. Du satte mange tanker i gang og en lyst til at forandre mit liv. Jeg tænker her specielt mit følelsesmæssige liv. Hvad kunne være godt for mig at sætte i gang? 

En forventningsfuld deltager. Års


Kære forventningsfulde

Tak for din mail og dine ord ? Dejligt, når et foredrag kan sætte en proces i gang. Det fulde navn er redaktøren kendt. Ja, du kan med fordel sætte meget mere gang i din indre proces. Hermed menes dit indre sprog, som jeg kalder det. Udforsk mere din spontanitet, umiddelbarhed og evnen til blot at være. Benyt dig mere af naturen til opladning. Sig mere fra over fra nogle af de nære relationer / mennesker omkring dig, der ikke giver meget retur, der tager dig som en selvfølgelighed. Du kunne overveje en reikihealer uddannelse. Det kunne være dit første skridt på en spændende ny vej.

Med venlig hilsen

Erlinng