Erlinng Chriistensen - brevkassesvar blåt

Svar til Angela

Hej Erlinng

Tak for en god brevkasse og muligheden for at stille et spørgsmål. Jeg er en kvinde i midten af 30 `erne, der har et godt job, men jeg synes der bliver ved at mangle noget. Jeg oplever mig begrænset i min arbejdsbeskrivelse. Hvad kan jeg gøre?

På forhånd tak.

Angela. Kbn.


Hej Angela

Tak for dine ord og mail. Det fulde navn er redaktøren kendt. Ja, du har et potentiale på leder niveau, der på ingen måde bliver anvendt, desværre. Du er ansat i den private sektor og har en god akademisk uddannelse. Dine faglige kompetencer er tiptop. Du kunne overveje at en clairvoyance til at forstærke til at din kommende personlige ledelse stil. Således du får det optimale udbytte på det personlige plan. Herunder anvender LinkedIn til at markedsfører dig selv via en forbedret profil. Samt at optimere til min. Premium på LinkedIn. Søg gerne en coach, således du kommer på plads til en kommende lederstilling i et andet firma. Samt naturligvis udvide din networking på LinkedIn. Du bør have en ny spændende stilling i feb/marts 2019.

Med venlig hilsen

Erlinng