Erlinng Chriistensen - afdødekontakt

Spøgelset, der fik hjemve

For små 4 uger siden fik jeg besøg af Marie og hendes barnebarn Sofie. De kom en formiddag i juli – midt i hedebølgen. Marie fik følge af sit barnebarn, da hun var usikker på, hvad det ville sige at have kontakt til afdøde, hvilket jo indebærer en række ting man bør tage højde for.

Af Erlinng Chriistensen 

Marie er en kvinde tæt på de 80 år – utrolig frisk i sindet. For en god ordens skyld skal det siges, at jeg intet har kendt til Marie på forhånd. Det er Sofie, jeg kender fra tidligere og som har formidlet kontakten. Marie og jeg tager plads i mit behandlerlokale, mens Sofie bliver underholdt af min hund Snubbi i haven eller måske er det omvendt?!

Jeg gennemgår de faldgruber, der kan være i forbindelse med kontakten til afdøde, herunder de etiske regler, som jeg er underlagt i henhold til Clairvoyanceforeningen.

Vi går ganske stille i gang og omgående opbygges der æterisk energi i lokalet. Selv om der er 25 grader i lokalet opleves det som 15 grader. Marie er allerede tydeligt emotionelt berørt. Tårerne viser sig i øjenkrogene og enkelte tårer triller ned over kinderne – godt at kleenex eksisterer. Eftersom Marie er en aldrende kvinde har hun adskillige afdøde på ‘den anden siden’. Jeg konstaterer, at der er  7-8 relevante afdøde til stede, der har haft en relation til Marie.

Den første på banen er hendes far, hvor beskrivelse, relation og kendetegn er beviser, der holder vand. Faderen, Eskild, ønsker at kommentere Maries ægtemænd. Marie hopper engang i stolen, da han nævner dette. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt paf. Eskild kommenterer de tre ægtemænd, som Marie har haft på jorden. (Detaljerne undlades efter aftale med Marie). Eskild nævner nogle af dem som værende slapsvane, der ikke var gode nok for hende. På forespørgsel viser det sig, at Marie var Eskilds øjesten.

Jørgen, den første ægtemand, formøblede hele formuen pga. spil og druk. Johannes, den anden ægtemand, var så stærk i den kristne tro, at Marie måtte flygte med sine børn for ikke at blive hjernevasket. Den tredje ægtemand Bent, var langt om længe den rette ægtemand, med hvem Marie var gift med i 20 år, indtil han døde af cancer.

Eskilds budskab er, at han er glad for hun til sidst fandt den rigtige ægtemand. Om alle gode gange tre er gældende ved han ikke?! Samtidigt gør Eskild opmærksom på, at han er ved Marie, når tiden vil være inde.

Næste aktør er Bent, som dukker op i jakkesæt og med rose i knaphullet, hvor han viser sig for Marie, som da de mødtes første gang. Han viser på sin måde, at det har været en af de lykkeligste tider af hans liv på jorden. Han omtaler tiden med deres to egne børn, og de to bonusbørn han fik med i købet. Han fortæller endvidere, at han jævnligt besøger Marie i hendes lille bolig. At han jævnligt har hjemve, og derfor ofte besøger Marie. Han bliver så glad, når hun bliver glad og de genoplever deres lykke på deres egen måde igen, igen og igen. Selvom han godt ved de atter vil genforenes igen på en helt anden måde. Marie er dybt berørt og bevæget over hans ord. Bent og Eskild tager afsked for nu, samt de tre andre, der havde et budskab til Marie.

Efter knap en time slutter vi af. Jeg spørger Marie om hvordan hun har oplevet kontakten, hvortil hun svarer: “Mange spørgsmål fik jeg svar på, og glæden ved ikke at være alene, selv om jeg er på jorden og de afdøde er på den anden siden.” Marie udtrykker glæden ved livet og kærligheden til alt på en dyb måde, hvor mine ord er for ringe til at gengive dette dybe budskab. Da barnebarnet, Sofie, ser Marie i øjnene og spørger om det var oplevelsen værd, svarer Marie: “Absolut, hvornår kan jeg komme igen?”

Artiklen er skrevet i overens bestemmelse med Marie.