Erlinng Chriistensen - reiki healing steen

Overvejer du et reiki- kursus eller uddannelse?

Reikienergien er vidunderlig at arbejde med, men vi må samtidigt have respekt for den power energien indeholder i sig selv. Det er specielt i indvielserne du bør være opmærksom. For hver af de 3 grader/niveauer, der findes er der 21 dages udrensning (7 chakraer á 3 dage) pr. gradniveau. Hertil kommer, at der kan gå op til 3 mdr. før reikiniveau 1 og 2 er kommet på plads i personen. På niveau 3 kan der gå op til 12 mdr.

Af Erlinng Chriistensen

Alt dette er naturligvis afhængigt af hvor meget, du arbejder med reikienergien i din hverdag. Såfremt indvielserne foretages for hurtigt kan modtageren komme kraftigt ud af balance – specielt emotionelt, da der i udrensningen vil blive gået tilbage i dit liv og ryddet op på din ‘indre harddisk’. Ofte vil gamle ting, der er afklaret for en kort periode, dukke op igen, for senere at falde på plads igen.

Forstil dig reiki niveau 1, som en grundenergi med enheden 1. Lægger du reiki niveau 2 oveni ganger du op med enheden 20. Lægger du Reiki niveau 3 oveni ganger du op med enheden 100 over niveau 1. For hvert niveau/grad har dit system (krop, sind og ånd) brug for at tilegne sig dette og få integreret i systemet således, at du får mulighed for at finde ud, hvad netop denne energi kan gøre for dig.

Her det kun din fantasi, der sætter grænser. Men om alt er, vil det være en god ide, at få en række inspirationsværktøjer til egen healing, meditation, healing af andre, former for fjernhealing m.v. Dette så du bliver bedre til at anvende din skelneevne, intuition, skabe jordforbindelse, og hvad der er godt og ikke godt for dig.

Vær opmærksom på, at nogle undervisere udbyder niveau 1, 2 og 3 på én uge. Nogle udbyder niveauer som fjernhealing på første dag (2 til 4 timer). Modtages indvielserne for hurtigt, vil det for de flestes vedkommende være en overbelastning af hele systemet. Her har jeg har oplevet nogle blive psykotiske på dette grundlag. Derfor skal du have respekt, og bruge denne skønne energi med omtanke. Jeg kører naturligvis selv med, at der er 2-3 mdr. mellem Reiki niveau 1 og Reiki niveau 2, og 5-6 mdr. mellem Reiki niveau 2 og Reiki niveau 3.

Et godt råd fra mig er derfor:

  • Tal med den enkelte underviser
  • Spørg ind til de forskellige ting
  • Find ud af om du har tillid til underviseren
  • Lav grundig research og tag den tid det tager, for at finde den rette og sted
  • Og husk at annoncer ikke altid holder, hvad der står eller skrives.