On – line Reiki healer uddannelse

Hej Erlinng

Mange tak for en god brevkasse😊. Jeg har det sidste års tid lagt mærke til den megen on – line undervisning der foregår.  Du tilbyder on – line reiki healer uddannelsen? Hvordan foregår det og på hvilken måde? Jeg er meget nysgerrig og interesseret?

Den undersøgende😊

_________________________

Kære undersøgende

Tak for din mail og din interesse😊. Det fulde navn er redaktøren kendt. Det er rigtigt at on – line undervisning er blevet meget mere central siden vi covid 19 til landet. Når jeg vælger at lave en reiki uddannelse on – line med reiki modul 1 og 2 er det fordi jeg har en del undervisning anden undervisning on – line foredrag, min clairvoyance og medie uddannelse (delvist) reiki gruppe m.m. Hvilket at undervisning kan gøres mere stabil og lettere at koordinere. Reiki healer uddannelse on – line er tiltænkt mennesker, der ikke kan eller har mulighed for deltage i et forløb på normalt vis, men har lyst af alligevel. Antallet af deltagere er mellem 2 og 4 personer og kræver naturligvis et fornuftigt medie I Pad eller pc`er. Og meget vigtigt en stabil internetforbindelse. Alt undervisning materiale tilsendes mailboks og ligeledes de to meditationer i form af lydfiler.

Jeg anvender zoom som alle kan få adgang til, dernæst vil du få et link fra mig, du blot logger ind på.

Der vil være opsamling on – line 2 gange efter modulet indenfor de første 4 uger – dette efter aftale. Dernæst tager vi stilling om vi skal etablere en on – line reiki healer gruppe eller indgå i en eksisterende reiki healer gruppe.

Er du interesseret i at hører mere – er du velkommen til at kontakte mig😊

Med venlig hilsen

Erlinng

PS. Næste modul er den 23 og 24 jan. on – line zoom 2021.