on – line gruppe clairvoyance, da vi bor…

Hej Erlinng

Mange tak for en spændende brevkasse😊. Jeg har været hos dig for mange år siden i København. Jeg har snart brug en ny session. Mit spørgsmål er noget andet. Vi er gruppe yngre kvinder, der gerne vil have en on – line gruppe session, da vi bor alle ender af Danmark? Hvordan fungerer det og hvad gør vi?

Bedste Hilsner

Nadia og co. Kbn.

_____________________________________________________________

Hej Nadia og co.

Mange tak for mail og dine ord. Det fulde navn er redaktøren kendt. I disse Corona tider har jeg fandt en del efterspørgsmål netop på gruppe clairvoyancen. Bedste antal er omkring 6 personer. I kender clairvoyance, kender hinanden godt og er fortrolige med hinanden, da der kan komme informationer fra den åndelige verden. Hvor den enkelte deltager kan blive meget berørt. I den sammenhæng kan kontakt til afdøde forekomme.

Udgangspunktet.  Jeg anvender zoom, da kvaliteten er god og let at sætte op på en iPad eller pc´er (anbefales at bryde et af disse medier, da du ellers ikke ville kunne de øvrige ordentligt). At der afsættes ca. 2 – 2 ½ time. Jeg laver en videooptagelse mp4 fil eller en lydfil mp3 fil, hvis dette ønskes. Alle deltager kan i princippet en kopi, hvis det er ønsket. Ellers aftales de praktiske ting med deltagerne.

Interesseret kontakt mig på [email protected]

Jeg har fået flere positive feedback på den form😊

PS. Jeg vil være i Kbn. Fra april 2021 igen.

Mvh

Erlinng