Erlinng Chriistensen - brevkassesvar

Nok er nok.

Hej Erlinng

Tak for en rigtig god brevkasse😊. Jeg har tidligere været hos dig til sessioner. Egentligt har jeg kun et enkelt spørgsmål. Mit arbejdsliv. Jeg brænder for mit job som sygeplejerske på et større sygehus, men jeg begynder at få stress symptomer og begynder at miste modet til mit arbejde? Er der nogen andre muligheder?

Med venlig hilsen

En gammel kending.

________________________________________

Hejsa.

Mange tak for din mail og dine ord. Det fulde navn er redaktøren kendt. At du er kørt surt i dit job på grund af arbejdsforhold, der til tider er urimelige og dit arbejde slider alt for hårdt på dig og din familie er ganske naturligt. For at bruge et berømt citat: ”NOK ER NOK”. Overvej om du bør begynde at undervise i stedet? Det kan være indenfor sygeplejen, efterskoler / højskoler m.m. Eller måske et kursskifte til en psykoterapeut uddannelsen i stedet for?  Overvej en uddybende session med dette tema. Der er flere ting, du bør være opmærksom på med hensyn til faglige områder, hvor du må tænker væsentlig mere kreativt end du gør for tiden. Nye tider på vej, hvis du vil 😊.

Med venlig hilsen

Erlinng