Navneskift?

Hej Erlinng 

Mange tak for en god og brugbar brevkasse med konkrete ideer til at komme videre?. Mit spørgsmål går på et navneskifte, da jeg ikke er tilfreds / ikke komfortable med nogle af mine navne. Nogle navne er slægtsnavne – jeg helst ikke vil give slip på. Jeg har talt med flere mennesker omkring mig, der synes det er noget pjat at overhovedet overveje dette. Hvad gør jeg? Har du et par fif til at udvide min opfattelse af betragtninger omkring navneskift?

Med venlig hilsen

Den navnesøgende.

_____________________________________________________________

Til den navnesøgende

Tak for din mail og dine rosende ord. Det fulde navn er redaktøren kendt. Debatten omkring navneskift har mange aspekter. Når et par bliver gift vælger den ene ofte at tage et efternavn til sig eller gensidigt at tage et efternavn fra partneren. Dette bliver, der sjældent stillet spørgsmål ved. Du søger et navneskift, da flere af dine ord ikke siger dig noget. Jeg hører ofte forældre til nyfødte at de med det samme hvilket / hvilke navn(e) et barn skal have. Svaret lyder ofte det en eller en type. Forstået på den måde at barnet udstråler en særlig sammensat energi struktur – karisma. Naturligvis har karisma mange facetter. Før du skifter bør du sætte dig mere ind i hvad de forskellige navne udstråler. Det fungerer på samme måde, når vi med bogstaver sammen sætter disse til nye udsagn. Bogstaverne m, r og o tyder ikke noget alene, men sammensat kan det betyde mor, som giver en helt anden mening.

Ønsker du at skifte få en dygtig nummerolog til at lægge dit númmeroskop. Du kan finde en del om dette på nettet. Anvend ikke mennesker via nettet til dette, men brug fremmøde, da der sker mange ting i forbindelse med et sådan navneskift, herunder en udrensning, ændringer af dokumenter m.v.

Dernæst kan nogle mennesker have svært ved at respektere dit ønske om navneskift. En af klassikerne er at de forsat skriver dit gamle navn(e) eller konsekvent nægter at stave dit navn(e) på din nye ønskede måde.

Men dit ønske om et navneskift er stærkt, derfor undersøg nærmere, hvilke navne muligheder du har og i hvilke sammensætninger det kan lade sig gøre for dig.

Jeg skiftede selv navne tilbage i 2003 og har på ingen måde fortrudt. Menneskene omkring, herunder familie har ikke kunnet finde ud af det. Men hver lige glad med deres holdning. Da, det som bekendt ikke er dig, der har valgt den eksisterende navne sammensætning. Men du vælger selv den nye, hvor energien arbejder med dig og ikke mod dig.

Held og lykke med dit navneskifte, du vil få i løbet af efteråret 2020

Med venlig hilsen

Erlinng