Mit arbejde som medie i England

I 2001 var jeg på studietur til England med det formål, at få et bedre kendskab til de spiritiske kirker. Endvidere at studere de forskellige organisationer, i hvilke, de spiritiske kirker er organiseret i, da jeg længe har været fascineret af den bevægelse. Disse bevægelser, har jeg stødt på af flere omgange. Bl.a. stiftede jeg bekendtskab med de spiritiske organisationer, da jeg arbejde på Camphill i 1982 – et Rudolf Steiner Community i det sydvestlige England.

Af Erlinng Chriistensen 

På min studietur i 2001 til London besøgte jeg bl.a. S.A.G.B. (Spirit Association of Great Britain). Ved flere sittings på denne tur forlød det utvetydigt fra medierne til mig: ”Du vil komme til at arbejde, som medie i England.” På dette tidspunkt tvivlede jeg på disse dejlige budskaber fra den åndelige verden.

På samme tur besøget jeg også Arthur Findley Collage. Dette sted arrangerer ugemoduler med worksshops således, at medier verden over kan dygtiggøre sig på internationalt niveau. Hertil kommer, at stedet er et centralt samlingspunkt for de engelske spiritister. Siden 2001 har jeg besøgt stedet adskillige gange. Hver gang for at videreudvikle min egen spirituelle udvikling og faglige dygtiggørelse. Herigennem har jeg også hentet fornyet inspiration til mine egne uddannelser.

I min egenskab af underviser og daglig leder på Centret for Spiritualitet, har jeg glæden af at møde mange studerende, der ønsker personlig udvikling. Dette kan bl.a. være indenfor områder som clairvoyance, afdødekontakt, healing, åndsvidenskab, etablering af studiegrupper, træningscirkler m.m. Igennem Centret for Spiritualitet har den studerende derved mulighed for, at videreudvikle sit eget mediumship.

I 2004 mødte jeg det internationale anerkendte medie Billy Cook, som er blevet en god ven. Han introducerede mig til S.A.G.B., hvilket har betydet, at jeg har gæstet dette sted flere gange som medie.

I januar 2006 tog jeg igen til England, hvor jeg arbejde som medie. Dette i flere spiritiske kirker samt på forskellige clairvoyance- og healingscentre. På denne tur lavede jeg 7 klarsynsdemonstrationer, workshops med mediumship, samt ca. 40 individuelle settings. Denne tur har bl.a. givet mig indblik og erfaring i de forskellige retninger indenfor de spiritiske organisationer, og har været en stor ‘saltvandsindsprøjtning’.

Sideløbende har jeg arbejdet som medie i Danielskirken, en spiritistisk kirke, i København, som ikke eksisterer mere. I kirken arbejdede Frank Munkø indtil sin død, og var et yderst dygtigt og kompetent medie. I Danielskirken viderebragte jeg åndelige budskaber, hvilket er et arbejde jeg stadig værdsætter og praktiserer rundt om i landet. Du kan se mine kommende aktiviteter i min kalender.