Erlinng Chriistensen - brevkassesvar

Kontakt til ærkeenglene

Hej Erlinng

Jeg læser din spændende brevkasse og får dit nyhedsbrev?. Jeg oplever igen og igen – jeg har kontakt til den åndelige verden. En clairvoyant i en af spirituelle grupper på facebook skrev at jeg er særligt udvalgt. Jeg vil gerne have kontakt til ærkeenglene. Hvordan gør jeg det?

På forhånd mange tak

Liza. Kbn.

__________________________________________________________________

Hej Liza

Tak for dine ord og interesse for mit virke?. Du bør bruge din skelneevne mere end du gør p.t. Det er korrekt hvert menneske er unikt. Men sørg for at finde ud af, hvad du er særlig udvalgt til en anden gang. Vær ligeledes opmærksom, hvor du sørger din viden og oplevelser. En del mennesker på facebook har ikke den fornødne erfaring og viden til at vejlede andre. Desværre bliver det ofte vildledning i stedet for. Når der etableres kontakt til den åndelige verden træder Affirnitetsloven i kraft. Det betyder ”lige tiltrækker lige”. Når du søger kontakt eller vejledning hos dine hjælper/guider/ engle har disse energistrukturer et niveau, der svarer til dig, således de kan rådgive og give forslag til løsning af dine problemer. Men altid husk, det er vejledning. DU har selv ansvaret for dit liv og handlinger.

Ærkeenglene ligger på en meget høj energi frekvens, hvor der ikke bare sådan etablere kontakt. Derimod gør vi det ofte i ånden af en eller flere ærkeenglene. Men det er ikke en direkte kontakt, da det er vores motiv til handlingen der spiller ind. Det stærkeste redskab vi har er bønnens kraft, da det er en hjerteenergi. Bønnens kraft går igennem alt. Her er motivet igen afgørende for effekten. Kontakten til den åndelige verden sker via træning, da der er mange faldgruber. Samt der energistrukturer man skal holde sig fra på det lavere astral plan.

Men kom i gang kære Liza.

Med venlig hilsen

Erlinng