Job i EU eller England?

Hej Erlinng

Mange tak for en god brevkasse?. Du var på besøg hos min mor, da hun afholdte et homeparty, for ca. 15 år siden. Jeg var en stor teenager på det tidspunkt. Jeg fik lov at deltage i dele af gruppesessionen. Du sagde, jeg ville komme til at vælge en akademisk uddannelse, jeg ikke ville forvente. Det har jeg fået. Mit spørgsmål går på arbejde i udlandet – er det en mulighed for mig?

På forhånd tak

Rebecca. København.

_______________________

Hej Rebecca.

Mange tak for din mail. Det fulde navn er redaktøren kendt. Et homeparty er en gruppe af mennesker, der samles til en gruppe clairvoyance. Typisk 6 – 8 personer. Du har jo fået en juridisk eksamen og med topkarakter. Flot. Din ansættelse i advokatfirmaet er midlertidig. Du spørger om udlandet er en mulighed for dig arbejdsmæssigt? Absolut. Der kan være mulighed indenfor EU eller et engelsk internationalt advokatfirma. Tidshorisonten er usikker, da corona periode må stabiliseres, da dit kommende udlandsjob vil kræve stor rejseaktivitet med fly. Men sandsynligvis i løbet af 1½ – 2½ år. Derfor vær tålmodig. Og ja, du vil stor trives med de kommende jobmuligheder.

Med venlig hilsen

Erlinng