Erlinng Chriistensen - reikihealing krystaller

Hvordan jeg fandt mig selv via ‘Reiki’

For ca. 1 år siden befandt jeg mig udenfor en hoveddør. Vejen derhen gik via mange kanaler, og mange besøg hos såkaldt ‘kloge koner/mænd’. Af de besøg havde jeg fået en ting af vide af dem alle, du skal ‘heale’. Jeg syntes der er rigtig mange spændende ting, indenfor den alternative verden, men healing var bestemt ikke en af dem. Det var alt for mystisk og ingen vidste i øvrigt noget om det. Men nu stod jeg altså alligevel her udenfor den hoveddør, her skulle jeg besøge en clairvoyant, som skulle fortælle mig, om det de alle sagde var rigtigt – skulle jeg heale?

Af Jette – Reikihealer

Det var et meget kort og kontant møde… Ja, evnerne var der de skulle bare udvikles! Da jeg gik ud ad døren og ned ad trappen, vidste jeg, at mit liv fra den dag ikke mere ville være det samme. Jeg fik ret, men hvor meget mit liv skulle ændre sig, havde jeg ikke fantasi til at forestille mig.

Mit valg blev en reikihealer uddannelse hos Clairvoyant rådgiver og reikimester/lærer Erlinng Chriistensen.

Reiki 1
Jeg havde ikke brug for nogen lang betænkningstid for at melde mig til Reiki 1. Så godt en måned efter, stod jeg der. Vi var et lille hold, og der opstod straks en god kemi mellem lærer og kursister. Vi fik mulighed for at afprøve os selv, og fik hjælp til selvhjælp.

Især er egen behandlingen uvurderlig, jeg syntes det er alfa og omega, behandl dig selv først og så andre. Det fik vi rig lejlighed til de næste par dage. Det er hårdt og meget lærerigt og man får et løft, der kan holde en oppe meget længe.

På det personlige plan fik jeg et redskab til, at hjælpe mig igennem en svær tid. Jeg var netop blevet separeret efter et langt ægteskab, og havde brug for at komme videre. Ved hjælp af dette fik jeg også styrken til, at træffe den endelige afgørelse om skilsmisse. Jeg har under hele processen, haft den styrke der skulle til at stå fast. Hele tiden vidste jeg, at det var den rigtige beslutning. Så stod jeg der, alene efter mange års ægteskab, og spurgte mig selv – hvem er jeg egentlig? Når jeg stillede spørgsmålet, var svaret en stor rungende stilhed, forestil jer det! Jeg vidste ikke hvem jeg selv var. Jo, jeg var min mands kone, mine børns mor, min chefs sekretær, men jeg vidste ikke hvem jeg selv var. Jeg havde ingen ‘egen værdi’ og var kun noget i forhold til andre. Denne erkendelse hjalp mig til at forstå, at hvis jeg ville vide hvem Jette var, så måtte jeg videre i min personlige udvikling og med Reiki.

Reiki 2 
Efter 3 måneder, var jeg der så igen. Den samme fasttømrede gruppe, der vidste hvor de havde hinanden. Jeg havde brugt min healing, mest på mig selv og en lille smule på familie og venner. Igen nye udfordringer, denne gang var det fjernhealingen. At man skulle kunne sende healing, havde jeg ikke meget fidus til. Men det var som en stor åbenbaring, det virkede over lange afstande. Det var utroligt. Under kurset fik jeg ligeledes elementer af trancehealing, og der måtte jeg sige: ”nu stopper vi, det kan jeg ikke kapere, at nogen skulle hjælpe/gå ind – nej nu måtte grænsen være nået.” Ak ja, jeg skulle blive klogere, og mine grænser skulle blive udvidet endnu mere. Det var hårdt men lærerigt, man vokser ganske simpelt.

På det personlige plan fik jeg virkelig åbnet for nogle kanaler, der ville fortælle mig noget. I forløbet opdagede jeg menneskelige værdier og åndelig bevidsthed og indsigt. Her fik jeg pludselig øjnene op for, hvad jeg stod for og hvad jeg ville finde mig i. Jeg lærte at sætte grænser. Dette medførte konfrontationer, både med mennesker i min private og professionelle sfære, stort set hele fronten blev kridtet op. Da jeg begyndte at vise omverdenen, hvem Jette var, og hvad hun stod for, medførte det et ramaskrig der kunne høres viden om. Hvor var den Jette de kendte? Hende der altid var sød og smilende, kunne hun også være sådan en furie, og have et ildsprudlende temperament? Ja, det kunne hun.

Det medførte så store konflikter på mit job, at jeg valgte at fratræde. Der var ingen værdi for mig på det sted, og det havde alt for store menneskelige omkostninger for mig at blive. Denne beslutning har jeg ikke fortrudt, tværtimod. Fra flere sider har jeg modtaget positive tilkendegivelser, af min beslutning. De kalder mig modig, tja – det er vel heller ikke det værste man kan kaldes…

Reiki 3
9 måneder efter reiki 1 skulle jeg have min mestergrad (reiki 3). Igen var det en lille gruppe, med et godt og grundigt kendskab til hinanden. Vi arbejdede intenst, og selvfølgelig var der igen nye udfordringer til os. Vi skulle selv prøve “trancehealing” det var godt nok med bankende hjerte, men min nysgerrighed drev mig. Selv om jeg var skeptisk, måtte jeg igen bøje mig, det virkede, og hvilket fantastisk redskab. Vi fik også en smagsprøve på regression, healing til fortiden, opløsning af karmiske mønstre. Personligt fik jeg her mulighed for at se nogle mønstre, som jeg skulle ind og arbejde med.

Afslutning
Jeg er med i en healingsgruppe, der mødes ca. hver 14 dag. Det er uvurderligt med opbakning, fra sin lærer og fra gruppen. Sammen er vi utrolig gode til at hjælpe og støtte hinanden. Man kan aldrig få nok af healing, man får et løft når man har været til sådan en aften. Jeg har nu fuldstændig accepteret healingen som en del af min hverdag, og bruger den daglig på mig selv. Har haft og har en del klienter, både direkte behandling og med fjernhealing. Jeg bruger healingen til situationer, eksamen, møder m.v. og tro mig, det virker.

Ja, hvis du kendte mig for 1 år siden, og mødte mig i dag, så ville du ikke kunne kende mig. Jeg har ændret mig 180 grader. Jeg har mødt mennesker, der ikke kunne genkende mig. De forstår det ikke – udadtil er jeg jo stadig den pige de kender, men på de indre planer er der sket mirakler. Og mirakler kan altså ses.

Tak til alle, der var og er med undervejs, uden jeres hjælp var jeg ikke nået så langt. Hvis jeg skal udtrykke hvad Reiki’en har gjort for mig, så har den hjulpet mig til at finde min dybeste identitet, og mit personlige værdigrundlag. Jeg er nået langt på min vej, men der er stadig meget der skal læres. Lad mig slutte med et af mine ynglingscitater:

ALDRIG FÆRDIG – ALTID PÅ VEJ

Må lyset skinne på din vej

Jette – Tlf. 39641246 – E-mail: [email protected]