Erlinng Chriistensen - brevkassesvar

Hvor jeg kunne starte?

Hej Erlinng

Mange tak for en god brevkasse😊. Jeg har længe interesseret mig for det spirituelle og alternative igennem en del år. Min lyst til at gå mere i dybden med nogle af de spændende områder er kommet. Men jeg er meget i tvivl, hvor det kunne være en ide at starte? Da, når jeg læser om de mange spændende tilbud og muligheder bliver jeg mere forvirret? Er der nogen råd til, hvor jeg kunne starte?

Med venlig hilsen

Sandra. Nordjylland.

________________

Hej Sandra

Mange for din mail😊. Det fulde navn er redaktøren kendt. Ja, det kan være lidt af en jungle af navigere i – selv for en garvet person. Du er nysgerrig af natur, stiller mange spørgsmål (nogle vil mene for mange), sætter dig godt ind i tingene, du formulere dig fint, har en etisk god fornemmelse af tingene. Og til sidst er der lige din mangel på tålmodighed, men det vil du lærer med tiden og erfaringen vil du få. At arbejde med massage, healing og andre fysisk ting er ikke dig. Hvor i mod rådgivning og vejledning er din hjemmebane. Hvorfor håndlæsning, tarotlægning, clairvoyance og kontakt kunne være gode bud, specielt de to sidst nævnte. Derfor prøv tingene via forskellige workshops, hvorved du kan finde ud, hvad der kunne passe dig bedst. I øvrigt kunne du blive en dygtig psykoterapeut😊.

Med venlig hilsen

Erlinng