Hovedrengøring af vildtfarne sjæle

Der har altid foregået en masse spøjse ting i mit hjem. Anlægget tænder sig selv når det har lyst, skridt lyder rundt omkring i lejligheden, pludselige kolde vinde (trods lukkede vinduer) og lyset blinker pludselig uhæmmet. Ting bliver væk og dukker op igen. Ting bevæger sig foran øjnene på én uden nogen som helst forklaring. Skygger spottes ud af øjenkrogen. Fornemmelsen af tilstedeværelse af ’andet’ har altid været der.

Af en kvinde på 38, mor til en søn på 5 år

Jeg var selv pludselig begyndt at slås med ryg problemer, trods en rank holdning og særdeles opmærksomhed på mine arbejdsstillinger. Disse ting har dog aldrig været ubehagelige indtil i sommer.

Jeg allierede mig med Clairvoyant Erlinng Chriistensen og bad ham om at rense mit hjem og finde ud af hvem ’de’ var. Jeg havde på forhånd ikke givet Erlinng nogen beskrivelse af aktiviteterne – bare at jeg havde observeret en øget aktivitet i mit hjem.

Det var en ret fantastisk oplevelse. Op til tidspunktet, hvor jeg bad Erlinng om at kigge på de uinviterede gæster i mit hjem, havde jeg mærket en tiltagende angst for at gå ud i gangen om natten. Det var som om noget holdt mig inde i soveværelset og jeg ikke havde lov til at kigge ind til min søn, hvilket jeg naturligvis trodsede…  men med en meget kriblende, krablende fornemmelse hele vejen til min søns værelse og tilbage igen.

Jeg følte mig også beluret og flere gange har jeg følt det som om nogen var ’trængt’ ind i mit indre. Det var en meget ubehagelig fornemmelse, og jeg kan huske, at have beskrevet det for en veninde som om jeg blev ’besat’. Min søn havde flere gange omtalt en mand og de ’lysende mennesker’ i vores hjem.

Erlinng kom hjem til mig en dejlig solbeskinnet dag. Fuglene kvidrede udenfor og oplevelsen var desto mere surrealistisk når man udenfor observerede det dejlige danske sommervejr. Erlinng startede med at gå en tur rundt i mit hjem og standsede alle de steder, hvor jeg selv har observeret mest aktivitet i hjemmet. Og så gik han i gang.

Det første han gjorde var at lukke åbningen til åndeverden som var inde i stuen, lige hvor jeg gentagne gange har set min søns legetøj (ikke med hjul og gulvet er heller ikke skævt) pludselig bevæge sig. Der var masser af gæster skal jeg love for.

Erlinng startede i min søns værelse, hvor han beskrev en ældre mand, der mente han nok skulle styre vores lille familie, og som konstant var omkring min søn. Han mente endda, at han nok bedre kunne opdrage end jeg. Han havde derfor forsøgt at holde mig væk fra min søn og påtage sig opgaven selv. Han var medvirkende til min søns øgede antal af mareridt. Jeg behøver vel ikke at sige, at da jeg ikke havde inviteret denne ældre herre indenfor. Og jeg heller ikke ligefrem ønsker, at min søn passes af en ældre herre af den gamle skole, fik han heller ikke lov til at blive.

Erlinng sendte ham stille og roligt mod lyset. Han gik uden de store besværligheder hen til sin kone, der stod og ventede på ham.

I køkkenet siger Erlinng pludselig til mig: “kan du finde på at smide det mad ud du er i gang med at lave, for pludselig at begynde at lave noget andet? – en mere traditionel form for dansk mad?” Det kunne jeg kun give ham ret i.

Svinekød er normalt en bandlyst affære i vores hjem, men jeg havde gentagne fundet mig selv proppende frikadellefars ned i indkøbsvognen når jeg handlede. Jeg kunne stå derhjemme og tilberede en sund ret med kyllingebryst eller en gang frisk pasta med masser af grøntsager, for dernæst at smide det ud og gå i gang med at lave frikadeller! Og alle der kender mig, ved jeg nærmest kaster op over lugten af frikadellefars – meget mærkeligt.

Erlinng summede lidt og sagde så: “hvad er det med din ryg? Du har pludselig fået nogle ryg problemer.” Det der dernæst skete var temmelig fantastisk.

Erlinng spørger mig, om der er en gammel dame omkring 91-92 år, der er død i ejendommen for ca 3 år siden. Stort set på klokkeslettet for 3 år siden døde min underbo en dame på 92 år. “Hun er flyttet herind” sagde Erlinng så. “Hun mener, hun skal lære dig at lave mad! Er du klar over hun går ind i dig og bestemmer, hvad du skal handle og hvad du skal lave af mad? Dine rygproblemer skyldes hende – hun havde lidt tendens til pukkelryg.” (Jeg var begyndt at få vævsfortykkelser i øvre del af ryggen!)

Hun var lidt sværere at få til at rykke ud af mig og hjemmet. Erlinng satte sig overfor mig, tog mine hænder og bad hende om at forsvinde og gå mod lyset. Hele min krop begyndte at ryste, jeg mærkede pludselig et indvendigt ’plop’ og Erlinng kiggede på mig og sagde: “Der gik hun.” Efter det har min ryg haft det formidabelt, og der er ikke lavet en eneste frikadelle hjemme hos os siden.

Videre rundt i lejligheden stødte vi på en ung mand i midten af 20’erne i badeværelset. Han var død på et tidspunkt i 50’erne. Erlinng kiggede først på mig og sagde: “hvad er det med dig – tager du 15 minutters brusebade” …øh ja – det må jeg jo nok indrømme.! “Nå, men du har publikum,” sagde han. “Han sover også tit med dig om natten og er ret lun på dig.” Jeg vil jo gerne selv bestemme, hvem der skal være i badet og sengen med mig. Så Erlinng fik også ekspederet ham videre til lyset.

Den sidste vi mødte inde i stuen var min farmor. Hende tænker jeg ofte på, og da hun kommer og passer på os fik hun lov til at blive. Efter Erlinng har været hjemme hos mig har der ikke været nogen kontakt af ubehagelig natur. Jeg kan kalde på min farmor når jeg behøver hende, og mærke roen ved hendes tilstedeværelse.