Holistisk og spirituel uddannelse.

Hej Erlinng

Tak for en god brevkasse😊. Jeg står og gerne vil i gang med en spirituel uddannelse, men er I vildrede med? Hvad er det rigtige for mig? Jeg har henvendt mig til flere undervisere for at stille enkelte spørgsmål. To gange har jeg oplevet, at blive indskrevet på deres uddannelse og skulle betale fuld pris før jeg har sagt ja tak tilbuddet?

Hvad har den åndelige verden at medgive til mig på dette tema og spørgsmål?

På forhånd mange takt.

Githa. Midtjylland.

___________________________________

Hej Githa.

Tak for din mail😊. Det fulde navn er redaktøren kendt. Ja, det handler om at se om for at finde det rigtige for dig og ikke købe katten i sækken. Lidt baggrund. Det er faktisk først indenfor de sidste 1½ – 2 år, hvor du er blevet klar til at gå i gang med en holistisk spirituel uddannelse – ikke spirituel udvikling for den været i gang siden dagen, hvor du blev født😊. Kan evt. uddybes.

Vigtigt, du finder en spirituel vejleder og underviser, du er tryg ved og du respekterer. Du har brug for dybde arbejde med de oplevelser og indsigter m.m. du vil opleve og få i et intenst uddannelsesforløb for dig selv.

Når du taler med undervisere, der har din interesse er det vigtigt, du gør opmærksom det er en forespørgsel og research – ikke en tilmelding. Samt at underviser giver sig tid en god snak med dig. Hvad et sådan forløb kan indebære for dig.

Interesseområder. Clairvoyance og kontakt til afdøde, mediumship, regression, healing og terapeutforløb.

SE efter cvr. Nummer og hjemmeside (ikke Facebook). Få referencer.

Held og lykke i en spændende søgning, Githa😊.

Mvh Erlinng