Har jeg en fremtid ?

Mange tak for en spændende brevkasse?. Jeg har siddet i fængsel på grund af en række voldsomme hændelser. Jeg har desværre flere gange udøvet vold overfor flere mennesker. Det gjorde jeg for snart 10 år siden. Jeg står for at blive løsladt til efteråret. Jeg er bekymret over om jeg kan klare mig efter de mange år under sikre rammer? Har jeg en fremtid?

På forhånd tak.

Den indsatte.

____________________

Hej indsatte

Mange tak for din mail og det fulde navn er kendt af redaktøren. Nu har du jo været ganske aktiv med at videre uddanne dig selv. Denne nye uddannelse og din allerede aktive jobsøgning vil give dig et godt fondant til et job, når du kender den konkrete dato for din løsladelse. Kriminalforsorgen kan hjælpe dig i gang med en midlertidig bolig. Du vil opleve din kontakt til børn vil blive meget hyppigere. Men husk på ting tager tid. Dele af familien, bør du undlade at tage kontakt til. Flere mennesker, der kender dig godt har lagt mærke til at du har ændret til det positive og du har fået styr dit temperament. Der vil komme en kæreste efter en tid. Men tag den med ro og find dig til rette. Tag mod hjælpen til psykolog samtaler i din udslusningsface. Held og lykke dit nye liv?