“Han er bindegal med de udsagn”

Hej Erlinng

Jeg har haft en clairvoyance hos dig for 16 år siden. Hvor jeg tænkte, da jeg gik ud af døren ”han er bindegal med de udsagn”. Nu år senere har jeg den skønneste mand 😊. Og velsignet med 2 børn, samt jeg er velstillet økonomisk, det underlige er at de tidshorisonter, du angav har holdt. Jeg savner ingen ting på de områder. Men alligevel gør det ondt dybt inde?

Mvh

Charlotte. Kbn.

_________________________________________

Hej Charlotte

Mange tak din mail og ord. Det fulde navn er redaktøren kendt. Glædeligt at tingene er gået din vej / jeres vej😊. Dine udfordringer er af sjælelig og spirituel karakter. Du mistede for få år siden din far. Din mor er skrøbelig nu, hvilket ligeledes gør dig usikker. Der er brug for du får bearbejdet tabet af din far du stod meget nær, samt får talt ud med din mor. Overvej om ikke bør få lidt professionel hjælp for en kortere periode. Psykolog, psykoterapeut eller en terapeut du finder ok. Hertil kommer en række eksistentielle temaer i dit liv, du med fordel kan få gennemgået hos en clairvoyant og medium (kontakt til din far, hvis du måtte ønske dette).

Held og lykke.

Med venlig hilsen

Erlinng