Forresten – giv mig lige Lotto-tallene for næste uge!

…Denne sætning har jeg efterhånden hørt en del gange, i kraft af mit arbejde som clairvoyant rådgiver. Det har naturligvis gjort mig nysgerrig. Skulle det virkeligt være muligt på denne måde at komme til kapital?!

Af Erlinng Chriistensen

Jeg har gentagne gange forsøgt at bede mine guider om diverse lottotal, tips, skrabelodder m.v. Resultatet på dette felt har indtil videre været en ren underskudsforretning – den form for lykke tilsmiler ikke mig.

Via mit arbejde som clairvoyant rådgiver sker det ind i mellem at en ‘kunde’ får at vide, at det kunne være hensigtsmæssigt at spille – vel at mærke mindre beløb på nogle bestemte tidspunkter, endda specifikke datoer har været angivet flere gange. Hvordan nu det?

Jo, jeg har bedt adskellige af disse mennesker ringe eller maile tilbage, når det er gået i opfyldelse! Jeg skal lige sige, at det er relativt sjældent dette sker.

For 1½ år siden sad en ung pige på 20 år overfor mig. Temaet var ‘at rejse’ – hun havde en stor eventyrlyst. Lyst til at se verden og lidt tateragtig. Og bestemt ikke bange af sig! Guiderne anviste en bagpacker tur rundt i Syd- og Nordamerika, hvilket i adskillige år havde været den unge kvindes drøm. Alt var fryd og gammen indtil hendes sidste spørgsmål: ”Hvor får jeg så disse penge fra?” Hun havde ingen muligheder for at låne eller at tjene de ca. 75.000 kr, hvad sådan en tur ville koste hende, så rådene var jo gode!

Jeg blev med et meget stille, da en af hendes guider viser forskellige tal. Jeg nævner disse tal, hvilke bliver givet i flæng 12, 22, 5, 3 o.s.v. Jeg spørger, om hun forstår meningen med disse tal? Hovedrystende svare hun, nej! Dernæst vises en kupon med firkantede rammer. Dernæst vises en kalender med forskellige datoer. Atter lignede vi nogle store spørgsmålstegn. Vi aftalte, da vi efterfølgende skiltes, at hun skulle kontakte mig såfremt hun vandt i lotto.

2½ uge senere ringede hun glad og fortalte, at hun havde vundet 83.004 kr. i lotto og sagde i samme åndedrag, at hun skyldte 8.ooo kr. i husleje. Hun har efterfølgende været både i Syd- og Nordamerika i 8 mdr.

Jeg har oplevet lignede situationer, hvor det har handlet om penge til uddannelse, udbetaling på hus, rejser m.v. Ligeledes har jeg oplevet, at nogle mennesker har held/indsigt i økonomiske sager. Ligegyldigt hvad de foretog sig så lykkedes det bare for dem. Men samtidigt skal det siges, at de har andre problemstillinger, der bør løses! Det giver stof til eftertanke.

En del af os kender det at få uventede penge tilbage i skat, en ‘overset’ konto, et større beløb på budgetkontoen, ‘glemte’ obligationer, andre værdipapirer, arv o.s.v. Hyppigst svarer disse beløb til et manglende beløb, hvilket atter giver stof til eftertanke. Omvendt, hvis pengene ikke bruges til det ønskede, kan pengene blive ‘taget’ fra os igen – typisk i form af uventede regninger. Ja, livet er forunderligt ikke sandt?! Dette er blot et lille udpluk af en del spændende oplevelser.