For meget clairvoyance!

Igennem flere år er jeg blevet spurgt, hvordan clairvoyance bedst anvendes. Hertil er svaret, at det er meget individuelt. Forstil at du har en bil. Hvor ofte skal bilen sendes til service. Det kommer an på det antal kørte kilometer. Nogen køre eksempelvis 30.000 km om året. Andre 5.000 km. Den bil som kører flere kilometer skal hyppigere til service. Dette kommer naturligvis an på spørgsmålets karakter eller tema er.

Af Erlinng Chriistensen

I foråret havde jeg en kvindelig klient, der var i dyb krise forårsaget af en skilsmisse hvor, ifølge hendes eget udsagn, at tingene faldt ned om ørene på hende. Skilsmisse, manglende forældremyndighed over børnene, fyret fra jobbet, uden bolig og en elendig økonomi til følge. Situationen i sig selv var slem nok.

Hun kom til mig, da hun havde været hos flere clairvoyante. Hun havde alle steder fået belyst sin situation. Mit spørgsmål til hende var, af hvilke årsager, hun søgte yderligere en clairvoyance hos undertegnede. Svaret var: “Jeg ønsker at være sikker”. Jeg spørger: “Sikker på hvad?”. Hendes svar var: “At det var rigtigt, hvad de andre havde sagt”. I den konkrete sag kunne jeg bekræfte de udsagn mine kollegaer havde oplevet.

I den efterfølgende snak gør jeg hende opmærksom på, at hun faktisk bliver mere forvirret af at søge 4 forskellige clairvoyante. Dette måtte hun give mig ret i. Samtidigt gør jeg hende opmærksom på, at de clairvoyante svar ikke må betragtes som eksakte facitliste-svar. Hun havde svært ved at acceptere dette svar. Hendes opfattelse var, at vi skulle kunne se hendes fremtid og fortælle hvordan hun skulle leve hendes liv. Hvortil jeg må gøre hende opmærksom på, at hun selv må tage ansvar for den svære situation, hun uheldigvis var endt i.

Nu 3 måneder senere. I forgårs talte jeg telefonisk med hende. Hun var meget mere fattet. Havde fået en fornuftig bolig, et ok job, kontakt til børnene, delvist genvundet sin selvtillid. Men der er absolut konstruktive muligheder i den nærmeste fremtid for hende, hvilket jo er dejligt at kunne berette. Hun spørger om en tid til clairvoyance, hvor mit svar meget klart er ‘nej’ med den begrundelse, at hun havde fået de svar for 3 måneder siden hun havde behov for en periode endnu. Hun var ikke helt tilfreds med mit svar. Da hun hørte argumenterne respekterede hun svaret.