Følt mig forkert

Jeg har af flere omgang i mit liv følt mig forkert. Jeg har oplevet at være udenfor, ikke at passe ind og ikke kunne finde mening i mit liv.Det tog mig lang tid at forstå og acceptere den åndelige eller spirituelle verden om du vil

.Det tog mig endnu længere tid at erkende at mine egne evner var en realitet .Jeg er ud af en skeptisk familie der frem for alt var og er evidens-styret.

Hvis “jeg” ikke fysisk kan se det hvordan skal “jeg” så tro på det?!I virkeligheden er det fordi mange af os leder efter tilliden udenfor os selv.

Hvad nu hvis tilliden var tilstede i dig selv?

Hvad nu hvis du ikke behøvede at føle dig forkert eller føle at du ikke passede ind?

Ved du hvor stor (positiv) effekt det ville have på alle dine livsområder?

Når jeg arbejder med mine healing -og clairvoyante evner, giver alt mening og jeg føler mig aldrig udenfor. Det er mit frirum. Det er der jeg hjælper andre mennesker med at finde mening, selvindsigt og accept. Det er der vi som mennesker har mulighed for at vokse.

Husk at du aldrig er forkert og du behøver aldrig at føle dig udenfor.Vil du have min hjælp kan du altid skrive til mig.