Få et boost i din faglige og personlige udvikling!

Få et boost i din faglige og personlige udvikling!

Er du selvstændig, leder, clairvoyant, medium, behandler, terapeut, healer eller lignende og føler, at du har brug for en opdatering?

Ønsker du at udforske nye metoder og ideer for at tage din faglighed til det næste niveau? Vil du optimere din energi, dine psykiske evner og forstærke din personlige udvikling?

 Jeg tilbyder, som noget helt nyt et skræddersyede forløb tilpasset dine unikke behov og ønsker, hvor jeg tager udgangspunkt i dit niveau. Vi tager udgangspunkt i din virkelighed og dine ambitioner. Jeg vil give dig coaching, faglige input og vejledning til at opleve og se nye muligheder med udgangspunkt i dine ambitioner.

Jeg tilbyder forskellige typer af forløb, såsom 1:1 vejledning, supervision, mentorforløb, og meget mere.

Uanset din erfaring og uddannelsesmæssige baggrund kan jeg hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og styrke din faglighed. Det vigtigste er nemlig ikke hvor du er uddannet, mere at du ER uddannet og har bygget noget erfaring vi kan arbejde videre på. Jeg har med mine mere end 20 års erfaring arbejdet med alt fra klassisk clairvoyance, medieskabt, trance medieskab, healing, regression/hypnose, spirituelle og holistiske forløb og ikke mindst kommunikation til opbyggelse af kundegrundlag og etablering af træningsgrupper.

Vi udarbejder din personlige selvhypnose / meditation, opsætning og udførelse af målsætning og del mål, opbyggelse af kunde grundlag, hvordan healing og terapi former kan sættes sammen til forløb, etablering af forskellige træningsgrupper/ cirkler, nye jobmuligheder, hvilke samarbejdspartnere kunne være relevante, din spirituelle og holistiske udvikling m.m.

Jeg har selv gået vejen og taget alle kampene og haft alle frustrationerne. Min erfaring siger mig at man nogle gange har brug for det rigtige skub for at kunne nå i mål med sine talenter. Jeg tilbyder både online og fremmøde-baserede forløb, Derfor kan vi sammensætte det helt rigtige forløb til dig. Så tag det første skridt i din faglige og personlige udvikling i dag! Kontakt mig for at høre mere om priser og muligheder.

www.erlinngchriistensen.dk