Er der håb?

Hej Erlinng

Tak for en god brevkasse😊. Jeg har oplevet dig på klarsynsdemonstrationer tidligere. Hvor du flere gange har haft beskeder fra den åndelige verden til mig. Jeg står nu i en situation, der er fuldstændig uoverskuelig for mig. Mit kærlighedsliv ligger i ruiner efter min kæreste har løjet og været utro gentagne gange? Er der håb?

Med venlig hilsen

Michelle. Ålborg.

______________________________________________

Hej Michelle

Tak for dine ord. Glædeligt at tidligere beskeder fra den åndelige verden har været gode for dig😊.  Din nuværende situation virker umulig. Din tillid, tro på og respekt for din kæreste er på ingen måde til stede mere. Vær opmærksom på, der er tale om dit behov for tryghed. Byg ikke et forhold på tryghed alene. Slip ham. Ingen grund til at bruge dine gode energi på ham. Giv dig selv lidt tid til at finde ud af, hvad du vil kærlighedsmæssigt. Der er brug for nogle kraftige justeringer i dine forventninger og behov. Du bliver på ingen måde alene, men gentag ikke ”succesen”. Søg evt. en kort uddybende clairvoyance på de temaer, du bør ændre og være opmærksom på i relation til dit kærlighedsliv 😊.

Mvh
Erlinng