En svær tid.

Hej Erlinng

Mange tak for en god brevkasse. Jeg er i en meget svær tid – december, med jul og alle dens traditioner. For år tilbage blev jeg skilt. Årene uden børnene været andet år til jul, trækker virkeligt hårdt på min psyke. For to år siden mistede jeg min bror og mor i december måned. I år valgte min kæreste igennem 4 år at forlade mig. Hvad gør jeg galt, når december med al dens ”kærlighed” skaber så meget smerte for mig for igen og igen?

Med venlig hilsen

Sortseeren.

______________________________________________________

Hej Sortseer.

Tak for mail og dine ord. Det fulde navn er redaktøren kendt. Om du direkte er sortseer vil jeg nu ikke kalde det. Ja, det er en meget svær tid, da alle minderne vælter om i en tid, hvor det er kærlighedens tid i følge mange mennesker. Oplevelser fra tidligere tider sidder i dit system på alle niveauer. Det afgørende er dog, hvordan du vælger at forholde dig til disse mønstre. Du kunne overveje at gøre december og jule perioden anderledes. Således du selv skaber indholdet meget mere. Du kunne vælge at bruge juleferien på en anden måde. Overveje andre sociale kontakter og grupper. Naturligvis ud fra dine interesse. Afgørende er du bliver mere åben omkring problemerne. I stedet for selv at håndtere problemerne. Bør du være mere åben i dine relationer. Du har ressourcer og kræfter til at flytte fokus. Du vil finde en skøn kæreste igen. Men det er hårdt arbejde, men du kan forandre en svær tid til en givende og lys tid i de kommende år. Gør dette til et eksistentielt livs ønske for dig selv.

Mvh

Erlinng