Corona og brexit

Hej Erlinng

Mange tak for en god brevkasse?. Jeg læser din brevkasse regelmæssigt. Jeg har nogle spørgsmål, som jeg håber du kan besvare? Jeg er i frivillig isolation på grund af Corona virussen. Endnu en uge tilbage. Min kæreste er i England. Hvordan vil det påvirke vores forhold? Vi var på kant, da jeg sidst så ham, for 3 uger siden? Hvordan vil det påvirke mit helbred med denne virus?

Med venlig hilsen

Julia

_____

Hej Julia.

Mange tak for din ord og din mail. Det fulde navn er redaktøren kendt. For det første har du et stærkt immunforsvar. Samtidigt har du generelt et positivt og konstruktivt menneskesyn. Jeg må af etiske årsager ikke udtale mig om død og sygdom. Men, som du oplever og er klar over har du tegnene på virus i dit system. Giv dig selv 10 dage og du vil være på benene igen. Vedr. din kæreste har I jo dialog og kontakt via skype og face time. Faktisk er det en god ting med en imidlertid adskillelse. I får begge tid til at mærke efter hvordan I gerne vil have det. Ja, det kommer til at forløbe fint sig med hans flyt til Danmark i løbet af efteråret, Dette, når der er hold på Corona virussen og det engelske brexits fra EU. Vent med boligkøb til år sommeren år 2021. Beklager, det kommer til at tage den tid, det tager?.

Med venlig hilsen

Erlinng