Hus salg. brevkasse svar

Bolig salg.

Hej Erlinng.

Jeg håber du har mulighed for at hjælpe mig med min forespørgsel og give mig en indsigt jeg selv har svært ved at finde. 

Jeg og min partner har vores tidligere hus til salg, vi bor ikke i det længere, da vi flyttede i sommers. Jeg har dog en uro omkring huset og bliver ængstelig når jeg tænker på det. Ingen viser interesse for det. Kan du se om det vil lykkedes os at få det solgt, eller om der er udfordringer forude?

____________________________________________________-

Hej Erlinng

Tak for henvendelsen til brevkassen. Det fulde navn er redaktøren kendt. Jeg har fået oplyst boligens beliggenhed.

I har meget fokus på alt det nye, hvilket er fint😊. Der er ikke noget galt med huset og I er begge fri af huset fra tidligere, dermed ingen bindinger.

Men måden huset præsenteres er ikke den bedste. Find målgruppen. Tilflyttere med børn. Hvad kan nærområdet give børnefamilier m.m. Beskriv tydeligere hvilke kvaliteter området har, skriv hvor langt, der til Århus m.m. Brug jeres eget netværk væsentlig mere i salg øjemed. De sociale medier og LinkedIn. Det samme gælder naturligvis ved mægler. Hvor I bør overveje et skift, da annoncering indtil nu ikke har været målrettet nok. Samt en justering i prisen på huset vil blive nødvendig, hvis I ønsker det solgt. Tidshorisont, når de nævnte forslag aktiveres snarest. 9 – 15 mdr.

Held og lykke med boligsalget.

Mvh

Erlinng