Livets lys

Bør jeg være mere professionel ?

Kære Erlinng,
Jeg kæmper på mit fuldtidsjob, videreuddannelse og familie. Min arbejdsgiver mener jeg bør være mere professionel og at jeg skal ændre den jeg er. Er jeg ikke professionel og god nok som jeg er? Bør jeg lede efter et nyt job eller ændre noget?


Mange hilsner
Den ensomme uden at være alene

_________________________________________

Kære Den ensomme – uden at være alene

Tak for din mail. Det fulde navn er redaktøren kendt. Spørgsmålet er ikke om, hvad din arbejdsgiver mener og ikke mener. Det vigtigste er du får forstærket din selvtillid, får forstærket dine personlige kompetencer. Således du tydeligere og klare udtrykker hvad du mener, hvad du står for, hvad du vil m.m.  Vigtigst er du forstærker dine evne til at sige fra og til. Når du bliver bedre til disse ting vil du opleve, du hviler meget mere i dig selv og ikke vil have bruge for den beskæftigelse, du til tider søger for meget i andre mennesker. Og ja, du kan med fordel søge nyt job om en tid. Men du bør tage meget fat i dine nævnte områder. Du kan med fordel søge en dygtig coach og dermed en coach forløb for at få mere fokus og holde fokus på de nævnte områder. Du vil i løbet af en periode have fået nok situationens tilstand og tage skeen over i den handlende hånd om så at sige?

Med venlig hilsen

Erlinng