Anvend din intuition

Hej Erlinng

Mange tak for en god brevkasse med sp√¶ndende og anderledes svar end forventetūüėä. Jeg st√•r pt i en situation, hvor tingene virker uigennemskuelige for mig. Jeg har det bedst med at kunne gennemt√¶nke og analyserer temaer, problemstillinger m.m.

Jeg kan ikke f√• hold p√• helhederne i mine livs temaer. Jeg har det fint med min mand og b√łrn. Arbejdsm√¶ssigt er tiden til jeg kommer videre? Hvad kan du fort√¶lle om disse udfordringer?

Mvh.

Maibrit. Kbh.

__________________

Hej Maibritt

Mange tak for dine fine ord. Ja, der kan ind i mellem v√¶re lidt uventede svarūüėä. Det fulde navn er redakt√łren kendt. Dejligt at du oplever dit parforhold og relation til dine 2 mindre√•rige b√łrn fungere. Det du oplever pt. Er af mere eksistentiel karakter, hvor du stiller sp√łrgsm√•l til eksistens, v√¶rdier, etik og for nogen religi√łse aspekter. Du kunne med stor fordel bruge dit f√łlelsesm√¶ssige omr√•de v√¶sentligt mere. At du bruger din skelneevne og intuition meget mere. Hvor du kombinerer din st√¶rke mentale side og din f√łlelsesm√¶ssige mere konstruktivt. Dit √•ndedr√¶t er n√łglen til dette. Her vil du forst√¶rke din personlige kompetencer til dit nye job. Dette for at undg√• stress. Ergo: du b√łr l√¶rer at slappe af mere af for at kunne frig√łre flere ressourcer til nye tiltag p√• de personlige kompetencer. S√łg evt. en session til uddybelse.

Mvh Erlinng