Ny trance cirkel i Nordjylland

Oprettelse af ny fysisk trance gruppe. Nordjylland. 9575 Terndrup.

Flere har efterlyst en gruppe, der på regelmæssig basis arbejder med trancen. En blanding af fysisk fremmøde og online, således gruppen har muligheden for at mødes regelmæssigt.

Tanken er at vi mødes en gang om måneden lørdag eller søndag. Og online mellem de fysiske dage.

Om dig:

DU har beskæftiget dig med den åndelige verden gennem en længere periode. Det kan være som healer, terapeut, clairvoyant, medie eller andet (Dog har du haft med andre mennesker at gøre i formidlingen til og fra den åndelige verden).

Du er vant til at meditere. Er parat til at arbejde på egen hånd i forløbet. Hvor jeg udarbejder meditationer, der passer til dine ønsker og behov, samt løbende faglig vejledning.

Du har et åbent sind og parat til de mange oplevelser den åndelige verden kan give os og begge ben på jorden.

Indstillet på at skabe et netværk sammen med de øvrige deltagerne, hvor en lukket gruppe på Facebook vil være kommunikationsdelen i første omgang.

Hvad kan der arbejdes med:

Dine guider / hjælperne

Dit trance healer team

Særlige samarbejdspartnere. (Trance tale, kanalisering, en dybere del i dig selv.) og højere stående energistrukturer i den åndelige verden.

Kontakt til afdøde på et dybere niveau.

Andet.

Hvordan der arbejdes:

Med udgangspunktet i kabinettet arbejder du individuelt med dine ønsker/ behov. Mens den øvrige del af gruppen giver feedback og observere. Samt giver energi til dine arbejdsopgaver i kabinettet.

Der vil blive løbende udarbejdet særlige meditationer/selvhypnoser m.m. tilpasset dig, samt en løbende faglig vejledning tilpasset dig i forbindelse med forløbet i trancegruppen.

Gruppe størrelse 6 + gruppelederen (Erlinng).

Hvornår:  Efteråret 2023.

Kl. 10 – 17.00 (medbring madpakke).

Adr. Bakkekrogen 12, 9575 Terndrup.

Interesseret? Kontakt mig en uforpligtende samtale.

For at opbygge en synergi op i gruppen sker deltagelsen ved en samtale med Erlinng Chriistensen. Mobil 23307893 eller mail erlinng@erlinngchriistensen.dk (hvor du beskriver hvad du ønsker at opnå, erfaringsgrundlag, om du har særlige ting af kunne give trancegruppen, m.m.)

Underviser: Erlinng Chriistensen. www.erlinngchriistensen.dk