Mediumship 1 – for begyndere
Et 6 dages koncentreret kursus med overnatning for dig, der er nysgerrig og interesseret i den åndelige verden, og har lyst til at styrke og udforske din spiritualitet og intuition. Måske overvejer du at arbejde som clairvoyant, terapeut eller med mennesker? Så er Mediumship 1 noget for dig.

Sammen med 12-16 kursister vil du blive guidet igennem nogle spændende, udfordrende, lærerige og humoristiske dage således, at du kommer hjem med masser af oplevelser og nye teknikker til din hverdag.

Hvad er Mediumship?
Mediumship betyder i sin enkelhed, at du er bindeled til den åndelige verden. Alle har adgang til disse evner, såfremt de ønsker at anvende dem og mediumship forholder sig derfor implicit til et menneskesyn, der anerkender den åndelige verden, og at der er liv efter døden.

I forløbet arbejdes der bl.a. med clairvoyance, kontakt til afdøde og der ‘snuses’ til trance. Derudover vil vi arbejde med en række andre discipliner som:

 • Clairvoyance og intuition
 • Klassisk clairvoyance, fjernclairvoyance, fotometri og psykometri
 • Guider, hjælpere og engle
 • Forskellige typer af afdøde og håndteringen heraf
 • Den åndelige verdens opbygning
 • Meditation
 • Auraen og chakraernes betydning og funktion
 • Dit indre sprog f.eks. symboler og drømme
 • Etik, farer og faldgruber
 • Teknikker til selv at kunne ”rense” din bolig for uønsket energi
 • Introduktion til åndsvidenskab og flere spirituelle / religiøse strømninger
 • Spiritismen i grundtræk. Herunder myter og sagn
 • Reinkarnation og karmatanker

 

Forudsætning for deltagelse: Du er min. 18 år og psykisk afbalanceret. Der behøves ingen øvrige forudsætninger for at deltage. Optagelse sker efter samtale med en af underviserne.

 

Facebookgruppe: “Der er vil blive oprettet en lukket Facebookgruppe til opfølgning og videre udvikling af det lærte, hvor man kan stille spørgsmål udveksle erfaringer, have det sjovt m.m.

 

Holdstørrelse: 12-16 kursister

Indkvartering: Indkvartering foregår fortrinsvist på værelser med to senge. Der er to værelser med tre senge. Sidstnævnte er store værelser med god plads mellem sengene. Alle værelser er forskelligt indrettede i unik retrostil.

Forplejning: Kurset er med fuld forplejning. Maden som serveres er vegetarisk og økologisk og tilberedes på stedet med kærlig hånd. Det er muligt at tilkøbe øl, vand og vin til meget rimelige priser.

Transport: Stedet ligger i naturskønne omgivelser 17 km. syd for Kolding og få km. til Lillebælt. For dem som ikke er i bil, tilbyder vi at hente og bringe til og fra Kolding Station.

Lokation: Kurset afholdes: Hejls Landevej 57, 6094 Hejls

Stedets historie: ”Huset i Hejls” er en charmerende, smuk og spændende bygning. Den blev bygget i 1937 som alderdomshjem for områdets ældre. I januar 1988 sluttede epoken som alderdomshjem, og i de følgende år fik huset en række forskellige funktioner. Den nuværende ejer købte huset i 2018 og sørgede for, at den smukke bygning igen er blevet et hus med masser af liv. Huset har sin helt egen energi og emmer af charme, hygge og spændende minder fra en svunden tid, både fysisk og åndeligt. Huset indbyder til ro, fordybelse og nærvær. Der er af samme årsag ikke fjernsyn på stedet.

Kursets varighed:
Kurset starter søndag den 28. august 2022 kl. 15.00 hvor vi byder velkommen med kaffe og kage. Umiddelbart efter går vi i gang med programmet.
Kurset slutter fredag den 2. september 2022 kl. 15.00. Du får 40 timers undervisning, træning og øvelser

Pris: Pris 9.850 kr.
Depositum på 4200 kr. Det resterende beløb på 5650 kr. indbetales senest den 28. juli 2022.
Early bird: 9370 kr. er prisen for dig som betaler hele beløbet ved tilmelding. Dog senest 1. marts 2022. Du sparer 480 kr. Se endvidere handelsbetingelserne på www.erlinngchriistensen.dk

Hvem er vi:
Erlinng Chriistensen:
Til daglig er jeg leder af Centret for Spiritualitet, hvor jeg bl.a. udbyder clairvoyance med eller uden kontakt til afdøde, trancehealing og regressionsmoduler, samt underviser på forskellige uddannelses- og kursusmoduler, hvor man kan træne sine psykiske evner.  Har arbejdet flere år i det spiritistiske England, samt Daniels kirken i København. Kendt fra messer og tv-udsendelser. Mere end 20 års erfaring. Jeg er medlem af www.clairvoyantforeningen.dk   
www.erlinngchriistensen.dk


Marianne Hartmann:
Jeg er Certificeret Clairvoyant og Medie. Medlem af www.clairvoyantforeningen.dk , Certificeret Reiki Healer, Uddannet coach både Privatlivs- og Erhvervs- Coach, Vejleder i kost efter Plus Minus Balancen baseret på Østens gamle Yin og Yang principper. Jeg har arbejdet med mennesker gennem det meste af mit liv. Ved brug af en eller flere af mine behandlingsmetoder hjælper jeg mennesker til at opnå indsigt, forståelse og erkendelse. Jeg hjælper mine klienter med at få løst problemer, som de står over for og skabe den positive udvikling og opnå de mål, som klienten drømmer om. www.mariannehartmann.dk

Kontaktoplysninger:

Erlinng: 23307893

erlinng@erlinngchriistensen.dk

Marianne: 40147012

mail@mariannehartmann.dk

Livssyn: Vi har et holistisk livssyn og tror på karmatankerne og reinkarnation.