Intensivt holistisk udviklingsforløb. April – august.

Intensivt holistisk udviklingsforløb

For første gang er der nu mulighed for at deltage i et stærkt udviklende forløb med det internationale Clairvoyante Medie og Healer Erlinng Chriistensen og Sjæls-, Traume- og Psykoterapeut Manja Vestergaard.

Et virkelig spændende, lærerigt og udviklende forløb til dig der er klar til at rykke i din personlige udvikling, lære nyt og samtidig har lyst til at skabe et tæt netværk med andre ligesindede. Inkluderet i forløbet er Reiki 1 og 2 uddannelsen!

Læs mere her på siden eller ring og hør, om dette forløb er noget for dig!

På dette forløb trænes du grundigt, så du får udbygget dine personlige og sociale kompetencer, får et dybt kendskab til dit mentale sind, din intelligente krop og din åndelige forbindelse.

Vi møder som menneske mange udfordringer i hverdagen, som kræver, at vi har styr på vores indre, vores værdier og evnen at stå fast på en balanceret og selvkærlig måde. Ellers mister vi let os selv til frustration, depression, sygdomme og meningsløshed. Måske føler du dig styret af mønstre fra fortiden. Har svært ved at nå dine mål, sige fra eller stå ved dig selv. Måske er det problemer i kærlighedslivet eller andre relationer der fylder. Eller måske har du svært ved at mærke dig selv og virkelig kende din egen identitet?

Alt dette fylder og dræner dig unødigt for energi. For at løse disse problemer træner vi dig i forståelsen for dine indre mekanismer, sammenhængen mellem krop, sind og ånd og giver dig værktøjerne til at tackle udfordringerne. Så du på den måde får de bedste muligheder, for at stå stærkere i dig selv og skabe de vedvarende forandringer du ønsker.

Med faglig viden og konkrete øvelser vil vi guide dig på denne dybe indsigt i dig selv og tage dig med på en tryg og transformerende rejse ind i din selvopfattelse og skabelsen af den du ønsker at være.

Efter dette udviklende personlige uddannelses og healingsforløb, tilpasset til dig, har du fået udbygget dit holistiske menneskesyn og dit spirituelle netværk. Fået stærkere kontakt til din indre verden og den åndelige verden. Du har opnået nye indsigter, aha oplevelser og ændringer af dine uhensigtsmæssige tanke- og følelsesmønstre. Som en del af forløbet bliver du samtidig uddannet Reiki 1 og 2 healer.

VI KOMMER OMKRING MANGE SPÆNDENDE EMNER:

Forståelse for dit holistiske/spirituelle menneske

Vision og målsætning, hvordan opnår du dem

Holistisk, spirituel vejledning – dig selv og andre

Psykisk træning og intuitions træning

Dine psykiske/clairvoyante evner

Aktiv lytning

De kosmiske love og den frie vilje

Den åndelige verdens opbygning

Karmatanker, hvordan fungerer de

Lær at forstå kroppens intelligente sprog

Traumer, deres opståen og forløsning

Reinkarnation og sorgarbejde

Aura og chakra lære

Regression, tidslinje arbejde

Kontakt til afdøde

Selvhypnose

Meditation, hvornår og hvordan

Reiki 1 og 2 uddannelsen

UNDERVISERE

Erlinng Chriistensen

Det erfarne clairvoyante medie og healer Erlinng Chriistensen har med sin baggrund som friskolelærer, socialpædagog og 25 år i den åndelige verdens tjeneste, en dyb forståelse for det enkelte menneskes psykiske evner, styrker og udfordringer.

Med sin skarpe clairvoyante evne møder han dig der, hvor du er, og hjælper/rådgiver dig ind i forståelsen for dit mentale sind, dine åndelige hjælpers indflydelse og til at finde dine evner.

Manja Vestergaard

Sjæls-, Traume- og Reg. Psykoterapeut Manja Vestergaard har en dyb forståelse for traumernes opbygning, kroppens intelligente sprog, reaktioner og en bred vifte af effektive værktøjer til forløsning af det der blokerer og begrænser dig i livet.

Manja er skarp til at guide dig til en forståelse af dit indre og til at finde de bagvedliggende årsager til din krops symptomer og dine mentale mønstre.

FORLØBETS OPBYGNING

4 weekender á hhv. 2 eller 3 dage

19 – 20 -21 april

18 – 19 -20 maj

15 – 16 juni

17 – 18 august

1 times 1:1 personlig sparring/vejledning valgfrit hos Erlinng eller Manja

3 online møder mellem modulerne

STED

Naturhotellet Pedersborg. 

Er beliggende i fredelige landelige omgivelser i smukke Djursland.

Naturhotellet Petersborg, Petersborgvej 40, 8570 Trustrup. 

Letbanen går lige til stedet fra Århus.

PRIS

Pris 34.800 kr.

Depositum på 7800 kr. betales ved bindende tilmelding

Det resterende beløb på 27.000 kr. betales senest 1. februar eller i aftalte antal rater herefter.

FORPLEJNING

Prisen inkluderer fuld forplejning og overnatning i delt dobbeltværelse (tillæg ved enkeltværelse)

Gratis overnatning fra aftenen før til de som ønsker.

Handelsbetingelser jf. https://erlinngchriistensen.dk/handelsbetingelser/

Læs mere eller tilmeld på erlinngchriistensen.dk og manjavestergaard.dk

Info / tilmelding. 23307893 eller mail erlinng@erlinngchriistensen.dk