Erlinng Chriistensen - brevkassesvar blåt

Hej Erlinng

Jeg håber, du vil være i stand til af give mig input og en ledetråd til et issue, jeg har gået og tumlet med i 8 mdr. En ungdomskæreste og jeg manifesterede os til et gensyn. Vi skrev sammen for en tid og blev opdateret på hinandens liv. Da vi endelig mødtes genindfandt sig hurtigt en magisk gensidig tiltrækning. Vi snakkede som havde vi ikke været fra hinanden og vi hyggede os meget i hinandens selskab.

Han valgte så at det skulle blive ved det ene møde og vil ikke se mig igen. Tilbage står jeg fuldstændig uforstående, da det på ingen måde var de signaler jeg læste ud fra hans kropssprog, bemærkninger og handlinger. Hvad skete der?

På forhånd mange tak 🙂

Athene

_______________________________________________________________

Hej Athene

Tak for din mail. Det fulde navn er redaktøren kendt. Den tiltrækningskraft du omtaler, er den energi I begge oplevede for lang tid tilbage, da I var ungdomskærester. Da jeres kontakt genetableres er det denne erindring, der genskaber den magiske energi mellem jer. Ved mødet fortsætter den for en tid, hvorefter de mange år kommer ind i billedet, hvorfra I begge har gået hver sin vej siden den tid I var ungdomskærester. At du ikke registrerer, efter dit eget udsagn, hans reaktioner i kropssprog, signaler m.m. er efter al sandsynlighed din forelskelse og derfor ikke ser/oplever disse signaler. Dog skal det siges, at du er meget søgende i en kærlighedsenergi, men har lidt vej endnu. Sommeren år 2019 ser spændende og interessant ud. Held og lykke på din vej ?

M.v.h.
Erlinng

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *