Foredrag eller klarsyn?

Er i en gruppe som er nysgerrige efter hvad den alternative/komplimentære verden er. Da kunne dette tilbud have jeres interesse.
Dette kunne være optakt til nogle gode og udfordrende timer med debat og udveksling af synspunkter og holdninger, både med foredragsholder og indbyrdes efterfølgende.
Ideen er at mødes et par timer, eventuelt som optakt til et andet arrangement eller efter. Dette kunne være en tur på restaurant, cafe eller lignende.

Ideer:

- Klarsynsdemonstration. At vise - ikke bevise. Der er et liv efter døden. Kontakt til afdøde. Ofte kombineret med clairvovante beskeder til publikum. Min 15 deltagere og op til ca 40 deltagere. Princippet er du får ikke mere end du kan håndtere.

- Foredrag om clairvoyance og afdødekontakt med demonstration blandt deltagerne. Hvilke ting bør jeg være opmærksom i forbindelse med clairvoyance og kontakt til afdøde. Hvilke faldgrupper er der? Hvilken etik er gældende. Hvad er mit mediumship?

- Hjælp det spøger! Hvad er årsagerne til spøgeri! Hvad er det! Hvad kan der gøres!

  Du kan gøre en forskel selv. I foredraget vil jeg komme ind på måder, hvordan du får en bedre forståelse af hvad der sker, bud på hvor det sker og hvad du kan gøre for at slippe af med uønsket besøg i boligen eller i anden form.

- Foredrag om den åndelige verdens opbygning.- Hvad er de kosmiske love. Hvilke indflydelser har dette på vores hverdag?

- Hvad er guider og skytsånder?

- Mit virke som clairvoyant, medie og healer gennem 15 år. Herunder spørgsmål fra deltagerne. Hvad vil det sige at arbejde som clairvoyant, medium og healer fordele og ulemper! Myter og fordomme. Etik. Uddrag fra min dagbog som clairvoyant med en god portion humor. Samt spørgsmål fra publikum.

- Andet.

Har I et særligt ønske kan jeg sammen sætte nogle timer som netop passer til jeres gruppe ønsker og behov.

Gruppe størrelse: 5 - 10 deltager eller efter aftale.

Varighed 2 timer.

Pris. 2500, - kr.

Hverdage, mandag til torsdag efter aftale. Tidspunktet kan for eksempel være kl. 17.00 - 19.00 eller kl. 20.00 - 22.00 eller hvordan det kan passe ind i jeres program.

Eller

Foredrag: "Hvad er spøgelser - bliver du selv et spøgelse!"

- Hvordan forklarer vi pludselige dødsfald, når det virker meningsløst!
- Forskellige kategorier af spøgelser.
- Hvad sker der med os, når vi dør! (De åndsvidenskabelige teorier).
- Hvordan kan du hjælpe afdøde/spøgelser videre!

 

 

 Erlinng ChriistensenErlinng Chriistensen