Artikler

 

Klarsyn på 3 sal - klik på linket og læs artiklen (Hans Jul Larsen blev præsenteret for både ånder, spøgelser og en afdød bedstefar, da han gik til clairvoyant. Han kan bruge oplevelsen til meget). Artiklen bragt i Berlingske Tidende. 

 

På gensyn Margrethe

I februar blev jeg bedst om at være tilstede ved en dødende på et hospices. Henvendelsen kom fra den pårørende og dels fra den dødende.

En husrensning - et forløb
Ofte dukker spørgsmålet op: "Er jeg skør!" Eller jeg ved at blive vanvittig. Svarene vil være forskellige fra .......

 


 

Uønsket besøg i boligen
V/ Internationalt medie, clairvoyant og healer Erlinng Chriistensen
Størsteparten af os har i perioder haft bekendte, der til tider har haft svært ved at forstå et nej. Hvilket betyder at det enkelte menneskes grænser overskrides. Her tænkes specielt på de mere følelsesmæssige usynlige grænser.


  "Mødet med Snubbi"
Uddrag fra en clairvoyant, medie & healers dagbog.
I forbindelse med en flytning for nogle måneder støtte jeg på min dagbog. Denne dagbog indeholder oplevelser jeg har haft på forskellige leder og kanter i kraft af mit erhverv som clairvoyant, medie & healer. "Mødet med Snubbi" er en af mange sjove og pudsige og meget sigende oplevelser jeg har haft.


 

 3 er 3 for meget
Vi er et ungt par som bor i et gammelt husmandssted på midtsjælland, Mette på 30 og Søren på 36 år. Huset er blevet bygget om for ca. 8 år siden. Den gamle stald er inddraget til soveværelse, badeværelse og en lille gang. Jeg, Mette har det sidste ca. halve år ment at der var noget galt i huset, men ikke vidst hvad.


 

Af etiske årsager
V/ Daglig leder af Centret for spiritualitet Erlinng Chriistensen.
Når man slår op i dansk fremmede ordbog under ordet etik ses følgende definitionen; (lat`ethica, gr. e`thi´kos sædelig, afl. af èthos sædvane; den teoretiske begrundelse for moralen; læren om den rette handlemåde; lærebog i morallære; etiker, person der beskæftiger sig med etik).


 

Dialog ønskes
V/ Erlinng Chriistensen Internationalt medie, clairvoyant og healer
gennem de sidste syv år, hvor jeg har haft glæden af at være bindeled til den åndelige verden i form af clairvoyant og medie har jeg fandt mange spændende oplevelser og bragt mange steder rundt i landet.


 

 Fætter Jens - en underlig fætter.
Uddrag fra en clairvoyant og medies dagbog. V/ Internationalt medie, clairvoyant og healer.
Erlinng Chriistensen
.
I februar måned blev jeg kontaktet af en ældre kvinde, Yrsa, fra det sydfynske øhav.
Hun havde haft nogle pudsige oplevelser. For nogle år tilbage havde hun arvet et mindre landssted med lidt jord til.


 

 For meget clairvoyance!
V/ internationalt medie, clairvoyant og healer. Erlinng Chriistensen

Igennem flere år er jeg blevet spurgt hvordan clairvoyance bedst anvendes. Hertil er svaret at det er meget individuelt. Forstil at du har en bil. Hvor ofte skal bilen sendes til service. Det kommer an på det antal kørte kilometer.


 

 Hovedrengøring af vildtfarne sjæle
Jeg er en kvinde på 38, mor til en søn på 5 år.
Der har altid foregået en masse spøjse ting i mit hjem. Anlægget tænder sig selv når det har lyst, skridt lyder rundt omkring i lejligheden, pludselige kolde vinde(trods lukkede vinduer) og lyset blinker pludselig uhæmmet.


 

Hvordan jeg fandt mig selv via "Reiki"
For ca. 1 år siden befandt jeg mig udenfor en hoveddør. Vejen derhen gik via mange kanaler, og mange besøg hos såkaldt "kloge koner/mænd". Af de besøg havde jeg fået en ting af vide af dem alle, du skal "heale".


 

 For resten - giv mig lige Lottotallene for næste uge !
V/Erlinng Chriistensen Internationalt medie, clairvoyant og healer.
Denne sætning har jeg hørt - efterhånden en del gange - i kraft af mit arbejde, som clairvoyant rådgiver. Det har naturligvis gjort mig nysgerrig......skulle, det virkeligt være muligt på denne måde at komme til kapital!!


 

Jeg er jo lige her!
V/ Clairvoyant, medie og healer Erlinng Chriistensen, Leder og underviser ved Centret for Spiritualitet.
For nogen tid siden blev jeg kontaktet og forespurgt af en ældre kvinde. Lad os kalde hende Else. Else ønskede kontakt til et nært familiemedlem, der var død for ganske nylig. Else referere til nogle oplevelser hun har haft over de seneste uger.


 

Kærlighed...
V/. Clairvoyant rådgiver. Erlinng Chriistensen.
Igennem de år jeg har arbejdet med clairvoyance og afdødekontakt er jeg ofte blevet spurgt - hvad årsagerne er til at jeg laver clairvoyance og afdødekontakter? Dette spørgsmål har gentagne gange givet anledning til en dybere refleksion hos mig...............


 

Løgnens magt - selv bedraget.
V/ Erlinng Chriistensen, Internationalt medie, clairvoyant og healer.
Vi kender alle i vores hverdag en lille hvid løgn. Der kan være mange årsager til at vi gør det. For ikke at såre andre, undgå konflikter, undgå gamle mønstre o.a.


 

Lise - stof til eftertanke
Uddrag fra en clairvoyant og medies dagbog.
For ca. 2 siden lød telefonen lidt før kl. 7 om morgenen - hvilket i den forstand er lidt ualmindeligt, da størsteparten af mine klienter ved jeg først tager telefonen fra omkring ved otte tiden. En besked fra en af hjælperne i den åndelige verden fik mig alligevel til at besvarer opholdet


Medie og publikum i samarbejde
V/ Internationalt medie, clairvoyant og healer samt Leder af Centret for Spiritualitet. Erlinng Chriistensen
Igennem de sidste år har klarsynsdemonstrationer, vundet større og større indpas hos den danske befolkning. Mediet viderebringer her informationer fra den åndelige verden. Typisk fra afdøde slægtninge, venner eller bekendte. Muligheden for at åndelige hjælpere, i form af guider, kan træde igennem er ligeledes tilstede.


 

Mere end halvdelen af Danmarks befolkning anvender komplemtær behandling
Bragt i SAB nyt (efteråret 2009).
V Erlinng Chriistensen, Int. clairvoyant, medie og healer.
Igennem de senere år har begrebet selv udvikling eller personlig udvikling vundet mere indpas hos danskerne. Vi har set en antallet af uddannelser og kurser i det vi i dag kalder alternativ behandling vokser kraftigt


Mit medie arbejde i England
V/. Internationalt medie, clairvoyant og healer Erlinng Chriistensen
I 2001 var jeg på studietur til England med det formål, at få et bedre kendskab til de spiritiske kirker. Endvidere at studere de forskellige organisationer, i hvilke, de spiritiske kirker er organiseret i. Jeg har længe været fascineret af den spiritiske bevægelse.


Sløvberg oser
Fra min dagbog. Af clairvoyant rådgiver, medie og healer. Erlinng Chriistensen.
Igennem de senere år har jeg formidlet mange kontakter fra "den anden side". Hvilket i praksis vil sige at afdøde slægtninge, venner, kammerater eller bekendte ønsker kontakt med deres nærmeste.


Telefonclairvoyance - Case Story
Der kan anvendes forskellige former for clairvoyancer. En af de former, der bliver mere og mere anvendte er telefoniske konsulatationer. En individuel session, telefonclairvoyance eller det skrevne ord har alle sine fordele og ulemper. Netop her er det telefonclairvoyancen vi vil sætte fokus på.